30.10.2010 KaDy II kohtaa arvoituksellisen vastustajan
SeuraJulkaistu: 13.06.2019 00.00

30.10.2010 KaDy II kohtaa arvoituksellisen vastustajan

30.10.2010

Kulttisarja Keski-Suomen Kakkonen jatkuu sunnuntaina toisen sarjakierroksen merkeissä. Avausottelunsa niukasti voittanut KaDy II on arvoituksen edessä, sillä vastaan asettuu FC Liikunta, joka on uusi joukkue näissä karkeloissa.

JPS:n alaisuudessa operoiva FC Liikunta koostuu jalkapalloilevista Jyväskylän yliopiston liikuntatieteiden opiskelijoista, jotka ovat valinneet futsalin talviharjoitusmuodoksi. Liikuntatietelijät ovat jo ehtineet kairata tiensä Futsal cupin 3. kierrokselle murtamalla Skädämin ja Warkaus JK:n tahdon, ja Kakkonenkin käynnistyi häikäilemättömällä Feeniks-linnun kynimisellä (15-1).

Tulokset puhuvat puolestaan, ja paljon muuta vastustajasta ei tiedetäkään, vaikka osa pelaajista onkin nähty aikaisempina vuosina JPS:n paidassa. Oletuksena on, että parketille astuu urheilullinen, paineettomassa tilassa polkkaava joukkue, joka pelaa ennen kaikkea yksilötaidokasta sisäjalkapalloa, ei niinkään taktisesti hiottua futsalia. Tämä oletus voi osoittautua osittain vääräksi, eikä vähiten siksi, ettei vastustajaa ole tätä kirjoitettaessa nähty tositoimissa. Ennakkoarvioissa FC Liikunnalle on povattu sarjassa yllättäjän roolia.

Kaikkinensa luvassa on siis mielenkiintoinen ottelu. Dynamolle sunnuntain etappi on paitsi yksi osatekijä kamppailussa Kakkosen voitosta, myös oiva tilaisuus hienovirittää koneistoa ennen tiistaista ACE:n kohtaamista cupissa.

Su 31.10. klo 13:00 Huhtaharju: FC Liikunta - KaDy II

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.