29.10.2010 ENNAKKO: Pistejahti jatkuu Espoossa
13.6.2019 12:57 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Pistejahti jatkuu Espoossa

29.10.2010

KaDy matkaa huomenna Golden Futsal Teamin vieraaksi Espooseen. Lähtöasetelmat otteluun ovat kiinnostavat, sillä kotijoukkue on alkukaudesta - monien yllätykseksi - joutunut taipumaan pistemenetyksiin niin TP-Kaarlea (6-5 -tappio) kuin Mad Maxiakin (2-2 -tasapeli) vastaan. Kaikkien aikojen menestynein suomalainen futsalseura on siis kärsinyt jonkin asteisesta syysflunssasta - vaikka toki sarakkeessa komeilee kaksi voittoakin.

Dynamo puolestaan on aloittanut kautensa kahdella kotivoitolla ja tasapelillä. Sarjataulukon nopea vilkaisu kertookin, että kyseessä on kärkikamppailu.

- Ennakoin vaikeaa peliä Espoossa, sillä GFT on ollut alkukauden suurin alisuorittaja ja jossakin vaiheessa heillä on vaan pakko alkaa homman natsaamaan kohdalleen. Geftistä löytyy pari ketjullista maajoukkuekokemusta, joten ottelun ennakkosuosikin paineet siirrän mielelläni kotijoukkueelle. Puolustuskonseptin toimivuuteen uskoen Leppävaaraankin on hyvä lähteä nöyrästi taistelemaan voitosta, KaDy:n päävalmentaja Tero Kelhälä saarnaa.

Lisälatauksen otteluun tuo viime kaudella Dynamon riveissä harvinaisen ansiokkaasti jammaillut Aki "Rehtori" Miettinen, joka joutuu nyt vastoin sydämen ääntään pelaamaan Rakasta ex-Seuraansa vastaan.

- Tunteeni ovat ristiriitaiset kuin hiihtoliiton johdon selitykset, "Rehtori" paljastaa.

Kadyfutsal.netin suositus lauantain ratoksi:

Leppävaaran urheiluhallissa la 30.10. klo 15 alkaen:
GFT - KaDy


kadyhirvi.bmp(Kuva: kadyfutsal.netin suositus Halloween-asuksi.)


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat