23.10.2010 OHO! Taas LPK!
13.6.2019 12:54 Uutiset / Jaoston pääsivusto

OHO! Taas LPK!

23.10.2010

Pe 15.10. klo 20:00 Huhtaharju KaDy II – LPK 10-3
Su 24.10. klo 11:00 Huhtaharju KaDy II – LPK x-x

Kakkosen avausottelussa kohtaavat joukkueet, jotka ovat kohta vaarassa saada yliannostuksen toisistaan. Kyseessä on viikko sitten pelatun cupin koitoksen toisinto, joka eroaa edellisestä lähinnä siinä, että nyt pelataan sarjamuotoista kilpailua neljänneksen lyhyemmällä peliajalla.

KaDy-leirissä onkin viime päivinä kontemploitu ahkerasti Nietzschen ikuisen paluun ajatusta: jos kaikki toistuisi aivan samanlaisena, voisitko hyväksyä sen? Lohikosken suunnalla vastaus lienee ilmeisen kielteinen – niin kauhistuttava oli Dynamon tarjoilema cupistinen pläjäys! Sunnuntaina vastaan asettuukin sisuuntunut LPK, joka todennäköisesti pyytää nahkastaan huomattavasti kalliimpaa hintaa.

kelhala_tero_img_4970.jpg

KaDy II saa jalkeille lähes saman kokoonpanon kuin viikko sitten. Tämä tietää sitä, ettei entinen pallokerholainen Tero Kelhälä ole tälläkään kertaa rosterissa. Paras selitys aineistolle on, että ”Kelhis” välttelee viimeiseen asti vanhan joukkueensa kohtaamista.

(Kuva: Tero Kelhälää on vaikea saada asettumaan vanhaa seuraansa vastaan)

Eemeli Vähäsöyrinki, Juha Korhonen ja Visa Eräjärvi puolestaan eivät tunteneet minkäänlaisia tunnontuskia iskiessään vanhaa seuraansa kanveesiin viikko sitten.

Pelaaja-manageri Samu Kytölän artikuloiman tavoitteen (ks. sarjaennakko) – voittaa kaikki ottelut – nojalla voimme deduktiivisesti päätellä, että KaDy:n tavoitteena on voittaa myös tämä ottelu.

Linkit:
LPK


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat