07.10.2010 ENNAKKO: Sarja alkaa kahdella kotiottelulla
13.6.2019 0:17 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Sarja alkaa kahdella kotiottelulla

07.10.2010

Uusi aika alkaa

Kampuksen Dynamon historiassa koittaa uusi aika, kun punamustat pelaavat lauantaina ensimmäisen ottelunsa Monitoimitalolla. Vastustajaksi saapuu Mad Max, josta KaDy:n manageri-valmentajalla Samu Kytölällä on vähemmän hyviä muistoja.

- Mad Max on toinen niistä kahdesta joukkueesta, joita ei olla koskaan voitettu. Toinen on GFT. Tavoitteena on korjata tuota tilastoa lauantaina.

Mad Max saa Kytölän kehut taktisesti kypsästä ja monipuolisesta pelistään. Lauantain pelistä Kytölä odottaa tarkkaa ja vähämaalista koitosta, jossa pienet marginaalit ratkaisevat.

-Vaikka Mad Max on menettänyt viime vuosina tärkeitä pelaajia, on siellä vieläkin paljon osaamista futsalin saralla. Maajoukkuevalmentaja Jouni Pihlajan kädenjälki näkyy edelleen seuran tekemisessä. Kaikin puolin kunnioitettava vastustaja näin kauden ensimmäiseen peliin, Kytölä sanoo.


Tarjotaanko pohjoisen vieraille kylmää kättä?

Sunnuntaina Monnarin parketilla viilettää futsalisteja kaukaa pohjoisesta, kun FTK saapuu Keski-Suomeen. Kytölä myöntää, että FTK on KaDy:lle pienoinen mysteeri.
-Sunnuntaina vastaan voi tulla joko todella kokenut tai todella nuori porukka. FTK on meille hiukan tuntematon vastustaja, mutta sielläkin on muutamia todella taitavia pelaajia.

Ennakkoasetelmissa KaDy on sunnuntaina pienoinen ennakkosuosikki, mutta Kytölä varoittaa vastustajan yllätyksellisyydestä:
- FTK on vaarallinen vastustaja. Emme voi aliarvioida yhtään joukkuetta tässä sarjassa. Kotisalissa meidän pitää kuitenkin pystyä kontrolloimaan pelin kulkua.

Sarjan avausviikonlopun tavoite on Dynamo-valmennuksella selvä.
- Emme voi tavoitella muuta kuin kuutta pistettä. Kaksi ottelua ja kaksi voittoa, siinä viikonlopun ohjelma, Kytölä toteaa.


Kampuksen Dynamo toivottaa kaikki tervetulleiksi viikonloppuna Monnarille nauttimaan liiga-futsalista!

Ave Smaug! Ave Dynamo!


KaDy-Mad Max
lauantaina 9.10 Monitoimitalolla kello 13.00 alkaen.

KaDy-FTK
sunnuntaina 10.10 Monitoimitalolla kello 13.00 alkaen.

Liput 3/6 euroa.
Luukulla myynnissä edullisia kausikortteja!


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat