18.09.2010 SIIRTO: Eräjärvi palaa Jyväskylään
SeuraJulkaistu: 12.06.2019 00.00

18.09.2010 SIIRTO: Eräjärvi palaa Jyväskylään

18.09.2010

Visa Eräjärvi palaa Helsingin-vuosien jälkeen Jyväskylään ja pukeutuu tulevalla kaudella Kampuksen Dynamon punamustaan. ”Visdom” on viimeksi edustanut Futsal-Ykkösessä Kiffeniä ja sitä ennen kaksi kautta Futsal-Liigassa Vandas Lokomotivia (VALO). Miehen meriitteihin kuuluu myös helmikuulta 2008 ottelu ja maali haastajamaajoukkueessa.

Pelaaja-manageri Samu Kytölä on tyytyväinen KaDy-perheenlisäykseen.
- ”Visdom” ei ole ehtinyt harjoitella vielä kovinkaan paljon, joten lajitreeniä ja taktista treeniä on vielä rutkasti edessä, mutta hän on ilman muuta taitava pelaaja, ”Smaug” hykertelee.

Samoilla linjoilla on päävalmentaja Tero Kelhälä, jonka alaisuudessa LPK:ssa Eräjärvi imi futsaloppinsa ennen Helsingin valloitustaan.
-”Visdom” oli nuoresta iästään huolimatta LPK:n runkomiehiä Ykkösessä ja on sen jälkeen saanut kovia pelejä aina liigaa myöten. ”Visdomista” kehittyy varmasti yksi avainpelaajistamme, kunhan hän saa treeneissä hyvää oppia pelityylimme sisäistämiseen, ”Q” toivottaa entisen valmennettavansa takaisin tuttuihin ympyröihin.

Enää kolme viikkoa liigan alkuun.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.