13.09.2010 SIIRTO: Zagreb-vahvistukset jatkavat Dynamossa
12.6.2019 23:51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

SIIRTO: Zagreb-vahvistukset jatkavat Dynamossa

13.09.2010

Kampuksen Dynamo on toistaiseksi näkynyt siirtouutisissa vain lähtijöiden kautta. Pinnan alla on kuitenkin kytenyt koko ajan, ja nyt on aika julkaista ensimmäiset uudet vahvistukset. Opiskelijoiden EM-kisoissa Zagrebissa KaDy Studentsia edustaneet Jussi Kaihlajärvi, Riku Pelkonen ja Kimmo Tolvanen pelaavat Dynamossa myös alkavan sarjakauden. Kaihlajärvi ja Pelkonen siirtyvät punamustiin Futsal-Ykkösestä pudonneesta Skädämistä ja Tolvanen II divarin LPK:sta. Kolmikko on treenannut KaDy:n kanssa jo kesäkuusta asti.

oemsiirto.jpg

(Kuva: OEM – EOM? Tuore KaDy-kolmikko Kaihlajärvi, Pelkonen ja Tolvanen komeina uuden aikakauden kynnyksellä)

Tolvasella on LPK:n lisäksi kokemusta Futsal-Liigasta ja Ykkösestä LA-VE:n riveistä. Myös maalivahdin tontilla tarvittaessa viihtyvä ”Kimble” on nöyrä ja pyyteetön joukkuepelaaja, jonka päävalmentaja Tero Kelhälä valitsi opiskelijoiden EM-kisoissa KaDy:n parhaaksi pelaajaksi. Tarkasta vasuristaan tunnettu Tolvanen upotti KaDy II:n viime vuoden II divarin finaalissa kahdella maalillaan, mutta Kelhälä ottaa vanhan pelikaverinsa avosylin vastaan.
- LPK-taustaisena pelaajana Kimmo on minulle ennestään tuttu. Jotain miehen asenteesta kertoo, että hän on ollut esikauden ahkerin treenaaja. Rauhoittavana pelaajana ja maalivahdin kokemuksellaan Kimmolle on käyttöä myös reikäpaitana. Zagrebissa hänen panoksensa oli merkittävä ennätyksellisen seitsemännen sijan saavuttamisessa, ”Kelhis” lataa faktat tiskiin.

Vuosia Skädämiä edustanut Kaihlajärvi takoi viime kaudella Skädämin sininutussa kovat tehot 12+12, jotka oikeuttivat Ykkösen pohjoislohkon pistepörssin 12. sijaan. Lisäksi ”Kaihlis” saalisti kuusi veikkaustähteä. Keski-Suomen parketeilla entinen pikajuoksija tunnetaan paitsi tehoistaan, myös nopeudestaan ja tulisesta luonteestaan. Kelhälä kaavailee Kaihlajärvelle liigaroolia.
– Pikajuoksijan räjähtävyys on yhä tallella, mikä tekee Jussista erittäin vahvan yksi vastaan yksi -tilanteissa. Opiskelijoiden EM-kisoissa Zagrebissa Jussilla jäi vielä paljon parannettavaa taktisella puolella, mutta uskon hänen olevan valmis lokakuun alussa ensiesiintymiseen liigatasolla. Jussin tulinen potku tulee puhumaan liigassa yhtä tehokkaasti kuin Ykkösessä, ”Kelhis” tunnustaa uskonsa.

Kuten Tolvanen myös Kaihlajärvi on vasuri, mikä kertoo paljon Kelhälän vasurifetissistä. Kun yksi vasuri (Teemu Pulkkinen) lähtee pois, pitää hankkia kaksin verroin tilalle.

Pelkonen on tuoreempi skädänisti, jonka leveän selän taakse upposi Futsal-Ykkösessä säädyttömän paljon palloja, mutta syyttävä sormi kääntyy tässä tapauksessa maalinsuun sijasta jonnekin aivan muualle. KaDy-opiskelijoiden ykkösveskarin hyvät otteet EM-turnausta edeltävässä harjoituspelissä FS Ilvestä vastaan poikivat Pelkoselle myös varapaikan maajoukkueleirille. Ennakkoluuloton ”Belgi” lähtee haastamaan Niila-Ville Laitista tosissaan.
– Riku pelasi varsin mallikelpoiset EM-kisat ja on ollut todella aktiivinen kesän treeneissä, mikä on kehittänyt miestä entisestään. Olen erittäin tyytyväinen maalivahtitilanteeseemme, myhäilee Kelhälä syystäkin.

Kaihlajärven ja Pelkosen siirroissa on huomionarvoista, että he ovat ensimmäiset pelaajat, jotka siirtyvät kilpakumppani Skädämistä Dynamoon pelaamatta aikaisemmin Dynamossa. Koska KaDy:n ja Skädämin viha-rakkaussuhde on laantunut parin vuoden takaisten ylilyöntien jälkeen yhteistyö- ja ystävyyssuhteen tapaiseksi, ei paikallissiirto herättäne isompaa purnausta.

Lisää siirtouutisia on luvassa lähiaikoina.

Linkit:
LPK
Skädäm


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat