10.08.2010 Mikko Takala jättää Dynamon syksyllä - toistaiseksi
12.6.2019 23:38 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Mikko Takala jättää Dynamon syksyllä - toistaiseksi

10.08.2010

Kaksi kautta punamustissa repinyt ja raastanut Mikko Takala lähtee syyskuussa vaihtoon Kanadaan, Londonin kaupunkiin, joka sijaitsee Ontarion provinssissa.
- Tarkoitukseni on viettää siellä neljä kuukautta, mutta myös kevääseen asti jatkaminen on mahdollista. Suomen lyhyt futsal-kausi mennee kuitenkin ohi, ”Roisto” aprikoi.

Pelaamisen ohella markkinointivastaavan pestiä pioneerihengessä hoitanut Takala on ollut tärkeä KaDy-palapelin palanen niin parketilla kuin toimiston puolella. Orastava lähtö nostattaa KaDy-paidassa liiganousun huuman ja seuran ensimmäisen liigakauden kokeneen kovanaaman tunteet pintaan, vaikka jäähyväiset eivät lopulliset olekaan, sillä opinnot Jyväskylän ammattikorkeakoulussa pakottavat Takalan palaamaan Keski-Suomeen.
- Jätän KaDy-hirviön haikein mielin. Viime kausi meni pelillisesti itselläni hieman penkin alle, joten mestari Kelhälän vakuuttaminen jää näillä näkymin vuoden päähän. Markkinointihommiakin olisin mielelläni jatkanut vauhtiin päästyäni, ”Roisto” avautuu tippa linssissä.

RoistoPokalit

(Kuva: markkinointivastaava Mikko Takala nauttii työnsä hedelmistä)

Tauko Dynamosta ei kuitenkaan tarkoita taukoa futsalista, vaikka aivan nykyisellä tasolla ura rapakon takana tuskin jatkuu.
- Vaikka opinnoilta jäävä vapaa-aika painottunee urheilun sijasta kanadalaiseen kulttuuriin tutustumiseen, tarkoitus on lyöttäytyä paikalliseen futsalpoppooseen ja muutenkin tutkiskella kanadalaista futsaltouhua. Tämä ei ehkä kuulosta kovin vakavalta, mutta tosissaankin voi höntsätä, ”Roisto” kiteyttää suunnitelmansa retken urheilullisen annin saralla.

Takalan missio Kanadassa vaikuttaa myös kadyfutsal.netin sisältöön; ”Roistolta” on tilauksessa blogi kanadalaisen futsalin ytimestä.
- Kovaa painostusta on tullut faneilta ja myös niiltä, jotka eivät tiedä missä asun! Kyllä, tarkoitus olisi jonkinlaista futsal-blogia veivata, tuleva blogistimme virittäytyy futuuriin.

Mikko Takalan toistaiseksi viimeinen pelillinen uhraus KaDy-hirviön alttarilla oli osallistuminen ikimuistoiseen opiskelijoiden EM-turnaukseen Zagrebissa (18.–25.7.).


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat