26.05.2010 Huhtanen: "Yhteistyökumppanit tärkeässä osassa KaDy:n EM-projektissa"
12.6.2019 14:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Huhtanen: "Yhteistyökumppanit tärkeässä osassa KaDy:n EM-projektissa"

26.05.2010

Suomen edustajaksi Zagrebin heinäkuussa pidettäviin EM-kisoihin matkaava KaDy:n opiskelijajoukkue on varannut jo lentonsa, mutta yhteistyökumppaneiden etsintä on edelleen käynnissä. Dynamon EM-kisadelegaation yhteyshenkilö Kerkko Huhtanen (kuvassa) on pitänyt projektin lankoja käsissään ja kertoo taustatyön kiemuroista:

"KaDy:n opiskelijajoukkueen EM-kisoihin valmistava harjoituskausi alkaa kesäkuun alussa, joten toistaiseksi tehdyt kisavalmistelut ovat liittyneet enemmän pelin ulkopuolisiin asioihin, kuten varainhankintaan ja pelaajarekrytointiin. Nämä kaksi asiaa taas ovat kulkeneet pitkälti käsi kädessa, koska osa EM-kisamatkan kustannuksista tulee todennäköisesti jäämään pelaajien maksettavaksi, ja tuo pelaajien omavastuuosuuden suuruus taas on ollut kynnyskysymys usean opiskelijan kisamatkan kohdalla.

Pelaajarekrytointi on nyt kuitenkin saatu päätökseen, kun viimeisten kisajoukkueeseen ehdolla olleiden pelaajien osallistuminen EM-projektiin on varmistunut. Viimeisenä 12. pelaajana EM-kisajoukkueen rosteriin liittyi KaDy:n pelaaja-valmentaja Smaug Kytölä.
"
Pelaajakortti_Georg

Pelaajana ja osin valmentajanakin (Tero Kelhälän ja S. Kytölän rinnalla) EM-kisoissa kunnostautuva Huhtanen jakaa kiitosta KaDy-kelkkaan jo hypänneille tahoille:

"Jo tässä vaiheessa täytyy kiittää Opiskelijoiden Liikuntaliittoa (OLL), Jyväskylän ammattikorkeakoulua (JAMK) ja Palloliiton Keski-Suomen piiriä, joiden merkittävä tuki EM-kisahankkeellemme oli ratkaiseva tekijä usean pelaajan kisamatkan toteutumiselle. JAMK:n osalta yhteistyön yksityiskohdista tosin vielä neuvotellaan, mutta sopimuksen pääpiirteet ovat jo selvillä, ja koko EM-kisahankkeemme sai oppilaitokselta varsin positiivisen vastaanoton."

Pelillisiin seikkoihin keskittyminen voidaan Huhtasen mukaan aloittaa
vasta kesäkuun alussa alkavalla harjoituskaudella, joten toistaiseksi koko
joukkue on sitoutunut varainhankintaan, joka noudattaa melkoisen tiukkaa
aikataulua:

"Varainhankinnan osalta ensiaskeleet otettiin kartoittamalla julkisen sekä 3. sektorin toimijoiden mahdollisuuksia EM-kisamatkamme rahoittamiseen. Osa näille tahoille jätetyistä avustushakemuksista on edelleen käsiteltävänä. Myös liikeyrityksiin kohdistetetut sponsorointiyhteistyön tiedustelut on aloitettu, joskin niiden osalta aikataulu on melko tiukka. Tehokasta peliaikaa yritysyhteistyösopimusten laatimiseen lienee enää kolmisen viikkoa, jonka jälkeen juhannus ja kesälomat alkavat varmasti rajoittamaan tätä varainhankintaa.

Sponsorointiyhteistyötä tarjotaan kaikille paikallisille, kansainvälisille tai kansainvälistyville liikeyrityksille ja muille toimijoille, joilla vain on intressejä saada näkyvyyttä Kroatiasta, muualta Euroopasta, kansainvälisestä opiskelijaurheilutapahtumasta ja/tai ihan vain paikallisesta mediasta.
"

Opiskelijoiden futsalin EM-kisat 2010 järjestetään Zagrebissa, Kroatiassa 18. – 25. heinäkuuta. Tänä vuonna EM-kisojen miesten sarjaan osallistuu 16 joukkuetta ja naisten sarjaan 8 joukkuetta, joista useimmat ovat lajin kansallisia opiskelijamestareita. Kaiken kaikkiaan tapahtumaan odotetaan saapuvan noin 300 urheilijaa sekä yli 50 valmentajaa, muuta seuratoimijaa tai kansainvälistä tuomaria 16 Euroopan maasta.

Kisasivut: http://www.futsal2010.info/


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat