10.05.2010 Kelhälä jatkaa KaDy-valmentajana
12.6.2019 14:37 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kelhälä jatkaa KaDy-valmentajana

10.05.2010

Kampuksen Dynamon ensi kauden valmentajakuviot ratkesivat, kun Tero Kelhälä allekirjoitti seuran kanssa vuoden sopimuksen. Sekä seurajohto että viime kaudella liigavalmentajana debytoinut Kelhälä olivat sopimuksen syntymiseen tyytyväisiä.
-Viime kaudesta jäi kokonaisuudessaan hyvä maku suuhun, vaikka parempaankin oli mahdollisuudet. Veimme jokaiselta sarjan joukkueelta ainakin yhden pisteen, eli osoitimme, että voimme voittaa tässä sarjassa kenet tahansa, Kelhälä kertaa vielä viime kautta.
kelhis.jpg
Ensi kaudella Dynamo siirtyy pelaamaan kotiottelunsa Monitoimitalolle, jossa olosuhteet ovat paremmat verrattuna Huhtaharjun saliin. Myös kentällä joukkueella tulee olemaan viime kautta kovemmat tavoitteet.
-Olemme nyt harjoitelleet liigassa pelaamista yhden kauden verran ja tiedämme mitä odottaa. Tavoitteena tulee olemaan pääsy neljän parhaan joukkoon eli mitalipeleihin. Monnarille siirtyminen on mielestäni positiivinen asia joukkueen kannalta. Kenttä on kansainväliset mitat täyttävä, ja yleisöä mahtuu katsomoihin huomattavasti Huhtaharjua enemmän. Uskon, että kannustusta tulee olemaan viime kautta enemmän. Huhtaharjulla emme pystyneet enää tarjoamaan kaikille halukkaille mahdollisuutta päästä katsomaan KaDy:n pelejä, Quelle'his kommentoi olosuhteita ja joukkueensa tavoitteita.Dynamo aloittaa treenit kesäkuun alussa, osin johtuen seuran opiskelijaryhmittymän selviytymisestä opiskelijoiden EM-kisoihin, jotka käydään heinäkuussa Kroatiassa.
-Näen opiskelijoiden EM-kisat suurena mahdollisuutena joukkueen kannalta. Pelaajat saavat hyviä kokemuksia kovista kansainvälisistä peleistä, ja voimme aloittaa harjoittelun kuin varkain hieman aiemmin. Elo- ja syyskuu on tarkoitus mennä kovalla temmolla ja kehittää pelaajien fysiikkaa, Kelhälä kertoo joukkueen kesäharjoittelusta.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat