05.04.2010 Juvonen debytoi Suomi-paidassa
12.6.2019 14:33 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Juvonen debytoi Suomi-paidassa

05.04.2010

KaDy-kaksikko Jukka Kytölä ja Matias Juvonen edusti Suomea pääsiäisenä Englannin isännöimässä neljän maan futsal-turnauksessa. Perjantain Turkki-tappion Kytölä seurasi penkiltä ja Juvonen katsomosta, mutta molemmat pääsivät parketille lauantaina Maltan kaadossa. Kytölälle maakamppailu oli jo kolmas, mutta Juvonen oli tulessa ensimmäistä kertaa.

Juvonen tunnetaan futsal-piireissä varsin lunkina pelaajana, jota jännittää GFT:n vieraana Espoossa yhtä vähän kuin kotisaunan lauteilla. Saisiko edes maaottelu letkeää pörröpäätä kipsiin?
- Ennen matsia jännitti vähän, ja itse matsissa tuli vilkuiltua kelloa, että ehtiikö tässä kentälle vai ei. Kentän puolella ei sitten enää jännittänytkään, ja pian uskalsin jopa pyörittää jalkapohjalla palloa, ”Madsen” heittää luultavasti kieli poskessa.

Pelaajakortti_Madsen

Enemmän Madsenia taisi stressata OSM-juhlissa mystisesti rikkoutuneen pokaalin kohtalo, johon Dynamon kaudenpäätössaunan kohtalo oli sidottu.
- Saitteko pokaalin saunailtaan? Mulle tuli Frankfurtin asemalla tekstiviesti, että pokaalin voi hakea pyttypajalta…

Pääsiäisen puitteet varmasti poikkesivat totutusta, mutta tämäkään tuskin hätkähdytti monessa liemessä
keitettyä kosmopoliittia.
- Hereford oli aika pieni mesta ja majoitus omituinen. Sää ja ruoat ei olleet parhaasta päästä, mutta hei, tämähän on Englanti. Seurasta vielä sanoisin, että tuttuja kavereitahan nämä on, ihan hyvää pääsiäisseuraa, Madsen kuittaa.

Juvosen maajoukkuedebyytin myötä voidaan lopettaa spekulaatiot tämän kahden maan kansalaisen pelaamisesta Itävallan väreissä. Kaukaa viisas päävalmentaja Jouni Pihlaja ehti kuin ehtikin kiinnittää KaDy-kosmopoliitin ennen vastustamattomia ”Herr Juvonen, spielen Sie für uns bitte” –puheluita.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat