28.03.2010 Dynamo finaaliin!
12.6.2019 14:18 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Dynamo finaaliin!

28.03.2010

KaDy onnistui vääntämään itsensä opiskelijoiden SM-kisojen finaaliin! Välierässä se kuitenkin oli suurissa vaikeuksissa US Skädämiä vastaan. Dynamon liike ei ollut normaalilla tasolla, ja pelaajien syöttötyöskentely oli paikoittain surkeaa. Paikallisvastustaja Skädäm taas oli aktiivinen ja nosti jatkuvasti maalivahdin mukaan pelinrakenteluun.

Ottelu kuvattiin nettiin ja paikalla oli myös julkkisvieras, Suomen lentopallomaajoukkueen keskitorjuja, Italian pääsarjan torjuntapörssin tällä kaudella voittanut Konstantin "Kosti" Shumov. Ennen ottelun alkua Kosti uskoi vankasti KaDy:n voittoon.
-Uskon, että Dynamo pelin voittaa, mutta tiukka peli varmasti on tulossa. Maaleilla tuskin mässäillään, Kosti tuumi ennen ottelua. Ammattimiehen analyysi!

Ensimmäisellä puoliajalla Skädäm aiheutti jatkuvasti ongelmia Dynamon puolustukselle ja loi useita vaarallisia maalipaikkoja. Maalittoman avausjakson jälkeen KaDy sai pelin juonesta kiinni ja aivan toisen puoliajan alussa joukkueen kapteeni Mikko "Komik" Kytölälaukoi pallon maaliin.

Ottelun loppuajan Skädäm haki ahkerasti tasoitusta, mutta Dynamon puolustus kesti taidolla ja tuurilla. Näin KaDy varmisti paikkansa finaalissa, jossa vastaan asettuu voittaja ottelusta Team Vaasa - ACE.

-Tämä peli oli meiltä huono esitys. Skädäm oli valmiimpi ja halusi voittoa meitä enemmän. Tärkeintä on nyt löytää taisteluhalu viimeiseen peliin, joka tulee varmasti olemaan kovatasoinen. Kunhan löydämme oman normaalin suoritustasomme, meillä on kaikki mahdollisuudet voittoon asti, ottelua kommentoi KaDy-valmentaja Tero Kelhälä.

Finaali alkaa klo 19.15.

Linkit:
OSM futsal


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat