11.03.2010 Vaaja Cup -veteraani Vaari Ruuska: "Pyökkihyllyssä pokaalinmentävä aukko"
12.6.2019 14:02 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vaaja Cup -veteraani Vaari Ruuska: "Pyökkihyllyssä pokaalinmentävä aukko"

11.03.2010

Tulevana viikonloppuna on Euroopassa jaossa kaksi merkittävää futsal-titteliä: Suomen mestaruus ja Vaaja Cupin voitto. Espoossa ottavat yhteen kotimaiset kärkijoukkueet Tampereen Ilves ja Golden Futsal Team, joista edellinen johtaa Futsal-Liigan finaalisarjaa viime viikonloppuna nappaamansa 3-2 –voiton turvin. GFT lienee silti pieni ennakkosuosikki kultamitalistiksi, sillä se ei ole hävinnyt tällä kaudella kotonaan otteluakaan. Lauantain finaalikamppailua voi seurata live-lähetyksenä klo 15:45 alkaen GFTV:stä.

Koska KaDy:n lauantain kolmas ottelu Huhtaharjulla alkaa klo 16:30, ehtivät futsalista kiinnostuneet seurata finaalia lähes koko ensimmäisen jakson – muttei sen enempää.
– Muuten tulee kiire riippumatta siitä missä asuu, temporaalisuuden kanssa itsekin usein painiva kulttihahmo Ristijätkä Haapamäki opastaa.nousujoukkue.jpg


Jyväskylän Huhtaharjulla nähdään taas kerran viihdyttävät futsal-karkelot, kun Keski-Suomen erotuomarikerho ry. pitää visusti kiinni perinteikkäästä Vaaja Cupistaan. Tällä kertaa mukana kilpasarjassa on kaikkiaan kuusi (6) joukkuetta, jotka on kaikki niputettu samaan lohkoon. Yksinkertainen sarja kairataan päätökseen lauantaina 13.3.2010, ja jatkopelit otellaan sunnuntaina 14.3.2010. Neljä parasta etenevät välieriin kahden viimeiseksi jääneen höntsätessä keskinäisen sijoitusottelunsa (ei koske KaDy:a).

– Tämä oli mielestäni erittäin hyvä ratkaisu, KaDy-valmentaja ja all around –puuhapete Smaug Kytölä (kuvassa) arvioi turnauksen pelitapaa. – Nyt jokainen joukkue, myös Venäjältä saakka paikalle saapuvat, saavat rattoisat 6-7 pelitapahtumaa. Peliaika 20 minuuttia, josta kolme viimeistä on tehokasta, on myös ihan ok.
Pelaajakortti_Smaug

Dynamo on osallistunut Vaaja Cupiin kaikkiaan joko kahdeksan tai yhdeksän kertaa – joko vuodesta 2002 tai 2003 lähtien vuosittain (toimittajilla ei ole pääsyä KaDy:n pölyisiin aikakirjoihin). Pokaaleja on Vaari Ruuskanpyökkihyllyyn kertynyt kaksin kappalein, ja kahtena keväänä ovat kady-kasakat poistuneet Huhtikselta hopeamitalit kauloissaan. Dynamon ontologisen eheyden takaajana tunnettu Vaari Ruuska häpeää näitä ”saavutuksia” eikä pelkää ladata tiskiin murskaavaa mutta oikeutettua arvioitaan punamustan toistuvasta kyvyttömyydestä pokaaliin: - Laiha on saalis.

Millaisen kokoonpanon KaDy saa tänä vuonna jalkeille, on vielä tässä vaiheessa nettitoimitukselle arvoitus. Silti pidetään Dynamoa – viime vuoden mestarin Futsal Club Johtajien ohella – yhtenä suurimmista pokaalisuosikeista.

- Johtajat ei ole vielä paljastanut, ottavatko he Ilveksen pelaajat mukaansa vai antavatko heidän lähteä Espooseen GFT-matsiin, joten yhtä lailla me pidämme kokoonpanon toistaiseksi salassa. Otamme tämän turnauksen yhtä tosissamme kuin elämän, Smaug Kytölä latelee eksentristä turnausennakkoaan.


KaDy:n Vaaja Cup –viikonloppu Huhtaharjulla:


La 13.3.

9:00 KaDy – FC Kuzmolovo

11:00 FC SOUZ – KaDy

16:30 KaDy – Euro America

17:30 KaDy – Smart-Telecom

20:00 FC Johtajat – KaDy

Su 14.3

9:00/9:30 Välierä

15:30 Loppuottelu

Koko otteluohjelma.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat