01.03.2010 Esitys jätetty: KaDy-hirviö Monitoimitalolle?
12.6.2019 14:00 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Esitys jätetty: KaDy-hirviö Monitoimitalolle?

01.03.2010

Kampuksen Dynamon futsal-jaosto jätti perjantaina 26.2. Jyväskylän kaupungin liikuntapalveluille esityksen toimintansa osittaisesta siirtämisestä Monitoimitalolle.

KaDy haluaisi siirtää ”Monnarille” Futsal-Liigan kotiottelunsa, kaksi viikoittaista harjoitusvuoroa ja mahdolliset Futsal-Cupin kotiottelunsa.

Siirtymisen tärkein peruste on KaDy:n kasvaminen ulos kotoisalta Huhtaharjulta. Huhtaharjun katsomo-olosuhteet ovat liigan heikoimmat; kapasiteetin riittämättömyys saatiin todeta monesti tämän kauden otteluissa, eikä jo toiselta penkkiriviltä näe kenttää kunnolla. ”Monnarille” siirtyminen kasvattaisi katsojamääriä ja parantaisi huomattavasti katsojien viihtyvyyttä.

Muita esityksessä mainittuja perusteita ovat ”Monnarin” tarjoamat mahdollisuudet otteluiden laadukkaaseen videokuvaamiseen ja puitteet kansainvälisten otteluiden järjestämiselle. Liigaseurojen yhteinen kehitystavoite on otteluiden verkkolähettäminen, mutta Huhtaharjun katsomo-olosuhteet estävät laadukkaan videokuvaamisen. Lisäksi Huhtaharjun kenttä on liian pieni kansainvälisille otteluille, ja kansallisessakin mittakaavassa se on aivan minimirajoilla (tarkkaan ottaen 20cm liian lyhyt).

Esityksen toteuttaminen edellyttäisi liikuntapalveluilta paitsi muutoksia vuorojenjakopolitiikassa, myös futsal-rajojen maalauttamista "Monnarille". KaDy on valmis tarjoamaan talkootyövoimaansa maalaustyöhön.

Liikuntapalveluilta pyydetään vastausta 17.3. mennessä. KaDy Futsal::.Online informoi lukijoitaan siirtymisprosessin etenemisestä.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat