26.02.2010 KaDy Futsal::.Online: 30.000 kävijän raja rikki!
12.6.2019 13:56 Uutiset / Jaoston pääsivusto

KaDy Futsal::.Online: 30.000 kävijän raja rikki!

26.02.2010

www.kadyfutsal.net saavutti 30.000 yksittäisen käyntikerran rajapyykin perjantai-iltana 26.2.2010 klo 18:43. Laskuri pyörähti käyntiin 15.6.2009, joten rajapyykin saavuttaminen kesti vajaat kahdeksan ja puoli kuukautta. Yhteensä sivulatauksia on suoritettu 113.000 kappaletta.

KaDy Futsal::.Online kiittää uskollisia lukijoitaan ja tukijoitaan – menestys on yhteinen! Ennen kaikkea kiitämme yhteistyökumppaniamme Kotisivukone.fi:tä, jonka ohjelmistolla kotisivujen muokkaaminen ja ylläpitäminen on ollut vaivatonta.

Toimintaa on tarkoitus kehittää entisestään seuraavaksi kaudeksi. Vieroitusoireita pelkääville kerrottakoon lohdutukseksi, että uutterat toimittajamme eivät aio levätä laakereillaan sarjatauollakaan. Suurta yleisöä kiinnostavia välikauden asioita ovat mm. mahdollinen Monitoimitalolle siirtyminen ja pelaajasiirrot.

Katsaus numeroiden anatomiaan

Kiireisin päivä oli tiistai 26.1.2010, jolloin sivut rekisteröivät 355 vierailukertaa. Päivän suosiota selittänee sitä edeltänyt tuplaviikonloppu, jolloin KaDy:n kamppailu playoff-paikasta kulminoitui kahden kärkijoukkueen, Ilveksen ja Mad Maxin kohtaamiseen. Keskimäärin sivuilla on vierailtu 117 kertaa päivässä.

Ylivoimaisesti vilkkain viikko on ollut viikko 43 (19.–25.10.), jonka aikana merkattiin yli 7.000 sivulatausta. Tuolle ajankohdalle sijoittuu liigakauden avaus, joten suosion syytä ei tarvitse ihmetellä. Suosituin viikonpäivä on ollut odotetusti liigan vakiopelipäivä lauantai. Selvästi eniten vierailuja on tehty klo 11–12 välillä, todennäköisesti työpaikkojen ja oppilaitosten ruokatauoilla.

Etusivun jälkeen suosituimpia alasivuja ovat olleet uutiset (16.664 latausta) ja liigajoukkueen pelaajat (14.214). Nämä kolme erottuvat selvästi muista. Eniten käyntejä on rekisteröity osoitteesta futsal.fi. Hyvänä kakkosena tulevat Kampuksen Dynamon vanhat, yhä jalkapallopuolen asioista uutisoivat sivut osoitteessa www.kampuksendynamo.com. Pronssipallille pääsee suomalaisen jalkapallokeskustelun suunnannäyttäjä FutisForum2, joka palkitaan paikalla linkit-osastolle.

Käytetyimmät hakusanat, joilla sivuille on löydetty, ovat kady futsal(1302 kpl), kady (744) ja kadyfutsal (504). Henkilöistä suosituimpia ovat olleet mikko kytölä ja tero kelhälä (molemmat 19 kpl). Onnittelut ”Komikille” ja ”Kelhikselle”!

Kunniamaininta menee eri variaatioiden uhriksi joutuneelle Mikko Takalalle, jota on jahdattu seuraavilla hauilla: Futsal Mikko Takala (10 kpl), Mikko Takala (5), Mikko takala futsal (5), Mikko Takala Jalkapallo(2) sekä yhden osuman ”mikko takala” konetekniikka, mikko takala pp-70, ”mikko takala” kampuksen dynamo ja jalkapallo mikko takala.

Sivuille on ajoittain eksytty varsin mielikuvituksellisilla hakusanoilla, joista seuraavassa muutama poiminta: epäortodoksinen syöttö, lavealle tielle, sulkapallo-ottelu 30.1.2010, jääkiekko laukauksen oppiminen, a pääte venäläinen nimi, miten jalkapallo kausi suunnitellaan sekä kirsikkana kakun päällä allekirjoittaneen henkilökohtainen suosikki, essi lindgrenin blogi.

Essimerkillisen monipuolisena sivustona www.kadyfutsal.net pystyy onneksi palvelemaan asiassa kuin asiassa.   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat