30.01.2010 POKAALI: KaDy palkittiin vuoden urheiluteosta
12.6.2019 12:51 Uutiset / Jaoston pääsivusto

POKAALI: KaDy palkittiin vuoden urheiluteosta

30.01.2010

Keskisuomalaisen urheilun kerma kokoontui perjantaina Jyväshoviin viettämään Keski-Suomen urheilujuhlaa. Juhlassa eri tahot palkitsivat vuonna 2009 ansioituneita keskisuomalaisia urheilijoita, joukkueita ja liikuttajia.Loppuunmyydyssä iltajuhlassa oli monipuolista ja laadukasta ohjelmaa. Arvovaltaisia vieraita viihdytti muiden muassa Talent-voittaja Motoriikka-Miikka, mutta illan todellinen tähti oli KaDy:n joukkueenjohtaja Markus Vanninen, joka kävi kuittaamassa Dynamon futsal-kollektiiville pokaalin "vuoden urheiluteosta" jalkapallon (sic) saralla. Suomen Palloliiton Keski-Suomen piiriraadin vakuutti KaDy:n nousu Futsal-Liigaan.mare_ja_pokaali.jpg

Komeasti pukeutunut Vanninen viihtyi koko kansan juhlittavana.
- Hienoa, että kova työntekomme saa tunnustusta. Ihmisenä oleminen kuitenkin on pohjimmiltaan kamppailua tunnustuksesta. Tilaisuus oli oikein lämminhenkinen, "Mare" hekumoi suu messingillä.Mare ei olisi Mare, ellei hän lähtisi kehittelemään juhlan ideaa eteenpäin.
- Vaikka juhla oli onnistunut, henkilökohtaisella tasolla minua jäi kaivelemaan härän puuttuminen menusta. Pitkään haudutettu possunpotka oli kyllä hyvää, mutta ensi vuodeksi haluaisin laajemman lihakatalogin, Mare vinkkaa ja lähtee viemään pokaalia sinne minne se kuuluu eli Vaari Ruuskan pyökkiseen kirjahyllyyn.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat