29.01.2010 ENNAKKO: KaDy II ja ratkaisun hetket
12.6.2019 12:48 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: KaDy II ja ratkaisun hetket

29.01.2010

Keski-Suomen Futsal-Kakkonen vyöryy viimeisen sarjakierroksen merkeissä sunnuntaina Huhtaharjun parketille. Tuskin edes kilpailupäällikkö osasi sarjajärjestelmää loihtiessaan unelmoida jännittävämpää huipennusta keskisuomalaisen futsalin lipunkantajasarjalle: vain jumbofinalistit ovat selvillä, kaikki muu on sepposen selällään. Finaalin loisteeseen hamuavat KaDy II:n lisäksi JPS, LPK ja Skädäm Akatemia.

Sarjakakkonen KaDy kohtaa kierroksen ehdottomassa huippukamppailussa sarjakärki LPK:n. Lohikosken futsalistat on tällä kaudella kohdattu kerran harjoitusottelun merkeissä, mutta KaDy:n murskavoittoon päättynyt vääntö ei kerro joukkueiden voimasuhteista mitään, sillä KaDy oli liikkeellä vahvasti liigapitoisella miehistöllä. Edellinen virallinen taisto käytiin KaDy-leirille suotuisissa merkeissä viime vuoden finaalissa.

Sarjataulukon matemaattinen tarkastelu paljastaa lahjomattoman totuuden Dynamon tilanteesta. KaDy selviytyy finaaliin, jos jokin seuraavista skenaarioista toteutuu.

a) KaDy voittaa LPK:n
b) JPS ja Skädäm pelaavat tasan
c) KaDy pelaa tasan LPK:n kanssa ja JPS voittaa Skädämin

Mikä tahansa voitosta tappioon saattaa siis riittää. KaDy-valmennusjohdon premisseihin vaikuttaa varmasti Skädämin ja JPS:n puoli viiden kieppeillä loppunut polkka. Parhaimmassa tapauksessa punamustien finaalipaikka on selvä jo ennen alkuvihellystä.

Epilogi: Pokaalijuna suistui raiteiltaan

Päättyipä ottelu miten hyvänsä, KaDy-pukukopissa on apea mieliala piirin erillismääräysten valjettua. Asetus nro 12 on yksiselitteisen karu: "Piirin futsal-sarjoissa A-, B-, C-, Cn- ja D-pojat sekä B-, C-, Cn- ja D-tytöt palkitaan voittajajoukkue piirinmestaruuspokaalilla. Muissa sarjoissa ei suoriteta palkitsemisia.".

Kaiken voittanut, mutta yhä pokaalinjanoinen KaDy:n takalinjojen veteraani Ville Ruuska on tyrmistynyt piirin pihiydestä.
- Tämä on petosta.   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat