04.01.2010 ENNAKKO: Loppiaiseksi torniolaisvieraita
12.6.2019 12:23 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Loppiaiseksi torniolaisvieraita

04.01.2010

KaDy kohtaa keskiviikkona 6.1.2010 vuoden ensimmäisessä kotiottelussaan nousujohteessa porskuttavan torniolaisen FTK:n. Täysin oudosta vastustajasta ei ole kyse, sillä ennen loppiaisen mittelöä joukkueet ovat kohdanneet kaikkiaan jo kuusi kertaa. Näiden kohtaamisten, joista viisi ajoittuu edelliskausille, saldo on sopuisa: molemmilla on tilillään kolme voittoa. Edellinen voitto on kuitenkin kirjattu Dynamolle, joka 15.11.2009 kyykytti FTK:ta sen kotikentällä luvuin 1-5.

Kotonaan vahva ja sarjataulukossa vieraita korkeammalla majaileva Dynamo lienee ottelun ennakkosuosikki, vaikka FTK nappasikin viime viikonloppuna kaksi arvokasta päänahkaa karistaen samalla karsintaviivan kannoiltaan. Lukua torniolaisten käsittelyssä otti niin PoPa kuin Ruutupaidatkin. KaDy puolestaan haki lauantaina helpohkot pisteet Lempäälästä sarjajumbo Loiskeen kotiparketilta.

Dynamon tavoin sarjanousijan innolla joka peliin lähtevän FTK:n ylivertaisena tehoseppona on tällä kaudella häärinyt Miika Hosio, joka on tällä hetkellä liigan pistepörssin toisena hurjalla 12+8 -saldollaan. Kotijoukkueen paras pistenikkari on edelleen futsal-maajoukkueessa äskettäin debytoinut Jukka Kytölä (6+4), joskin lienee paikallaan mainita, että tehot ovat KaDy-leirissä jakaantuneet hieman tasaisemmin kuin FTK:n kohdalla.

Tervetuloa Huhtaharjulle todistamaan sarjanousijoiden voimainkoitosta!

Futsal-Liigaa
6.1.2010, klo 15 alkaen
KaDy - FTK
Liput 5/2e

Huhtaharjun koululla


Linkit:
FTK
Sarjataulukko
Liigan pistepörssi


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat