16.12.2009 ENNAKKO: Vuosi huipentuu sarjajohtaja GFT:n vierailuun
12.6.2019 12:05 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Vuosi huipentuu sarjajohtaja GFT:n vierailuun

16.12.2009

Tulevana lauantaina on Jyväskylän Huhtaharjulla ilmassa joulun taikaa, kun hallitseva Suomen mestari Golden Futsal Team saapuu Espoosta KaDy:n kotiluolaan. "Kultaiset" vieraat ovat hallinneet tämänkin kauden Futsal-Liigaa suvereenisti: saldo seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja nolla tappiota oikeuttaa sarjan piikkipaikkaan. Dynamo puolestaan kärkkyy kärjen takana kaksi peliä vähemmän pelanneena (ks.sarjataulukko).

Alkusyksystä UEFA Cupin kansainvälisillä parketeilla mainiosti esiintynyt GFT lähtee vuoden viimeiseen otteluun ylivertaisena ennakkosuosikkina, mutta KaDy:n päävalmentaja Tero Kelhälä ei usko pisteiden irtoavan yhtä halvalla kuin Huhtaharjun Spekulaatiokahvion tuotteiden:
- Futsal on mielenkiintoinen laji. Viime lauantaina hallitsimme pelitapahtumia Ruutupaitoja vastaan mutta hävisimme. Seuraavana päivänä Ruutupaidat puolestaan hävisi sarjajumbo Loiskeelle. GFT pelasi viime lauantaina kotonaan tasapelin FTK:n kanssa, jonka me puolestaan voitimme vieraissa. Futsalin maailmassa on jatkuvasti joulu sikäli kun käsitämme joulun "ihmeiden ajaksi". Jätkät ovat odottaneet tätä peliä kieli pitkällä, ja olen varma, ettei taisteluilmettä tule puuttumaan.

Dynamo pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla: ykkösjoukkueessa esiintyneistä ainoastaan Teemu Pulkkinen ja Sami Eskonniemi ovat poissa. Liuta kovia KaDy-kasakoita jää lisäksi kokoonpanon ulkopuolella, sillä rosteriin voi kirjata ainoastaan 12 nimeä. GFT:stä on vaikea nostaa esiin ketään yksittäistä pelaajaa, sillä joukkueessa on kaikkiaan yhdeksän seuraavalle maajoukkueleirille kutsuttua taituria. KaDy:sta leireilemään lähtee ainostaan Jukka Kytölä. Huhut kuitenkin kertovat, että GFT:stä erityisesti pitkän linjan maajoukkuemies Jani Modig olisi oivassa vireessä.

Tervetuloa seuraamaan huippufutsalia Huhtaharjun koululle - Dynamo tarvitsee kotiyleisön tuen!

La 19.12.2009, klo 15 alkaen
Huhtaharjun koululla:

KaDy - Golden Futsal Team
Daavid vs. Goljat
Kurakengät vs. Kultakengät

Spekulaatiokahviossa jouluteema!


Linkit:

GFT
-maalikoosteita GFT:n kotipeleistä
Futsal.fi


"Uefa Cupista on pitkä matka Huhtaharjulle."
-Kalle Lindgren


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat