10.12.2009 ENNAKKO: Dynamo matkustaa Vaasaan
SeuraJulkaistu: 12.06.2019 00.00

10.12.2009 ENNAKKO: Dynamo matkustaa Vaasaan

10.12.2009

Kampuksen Dynamo palaa tauolta ja matkaa lauantaina Vaasaan, jossa vastaan asettuu Ruutupaidat. Otteluun lähdetään asetelmista, joissa KaDy on sarjataulukossa kolmantena ja Ruutupaidat puolestaan kolmanneksi viimeisenä. Edellisessä liigapelissään KaDy kaatoi TPK:n huikeiden vaiheiden jälkeen maalein 5-4, kun Ruutupaidat hävisivät edellisen ottelunsa kotonaan Tervareille maalein 2-4. Ennakkoasetelmat ovat siis joukkueilla täysin päinvastaiset, mutta KaDy-valmentaja Samu Kytölä tiedostaa lauantain ottelun olevan varmasti vaikea.
- Tässä ottelussa ei sarjataulukkoa kannata tuijottaa lainkaan. Ruutupaidat ovat hävinneet muutaman ottelun erittäin tiukkojen vaiheiden jälkeen, kun me taas olemme onnistuneet yhtä tiukoilla marginaaleilla kääntämään otteluja voitoiksi. Lisäksi Ruutupaidat on liigassa meitä kokeneempi joukkue, Kytölä kommentoi.

Dynamo saa otteluun jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon, ja varsinkin joukkueen kapteenin ja hengellisen johtajan Mikko Kytölänpaluu loukkaantumisen jälkeen innostaa valmentajaa.
- Mikko tekee lauantaina liigadebyyttinsä ja tuo joukkueeseen rutkasti lisää taitoa ja asennetta. Lisäksi olemme oikeastaan ensimmäistä kertaa Kampuksen Dynamon historiassa tilanteessa, jossa sairasosasto on yhtä pelaajaa lukuunottamatta tyhjä! Ainoastaan Ville Toivanen, joka joutuu nillkaleikkaukseen ja on koko kauden sivussa, ei ole käytettävissä kun kokoonpanoa valitaan. Edellisen kerran näin oli, kun vielä pelailimme piirisarjassa, valmentaja muistelee.
- Valmentajana olen siinä onnellisessa asemassa, että joukkueessa on reilusti sekä syvyyttä että laatua. Lauantain kokoonpanon ulkopuolelle jäi meiltä erittäin kova nippu, varmasti kovin koko KaDy:n historiassa, Kytölä juttelee.

12.12.2009, klo. 15.00 alkaen:
Ruutupaidat-KaDy

Linkit:
Ruutupaidat
Futsal.fi

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.