20.11.2009 Valinta: Juvonen ja Kytölä maajoukkueleirille
SeuraJulkaistu: 12.06.2019 00.00

20.11.2009 Valinta: Juvonen ja Kytölä maajoukkueleirille

20.11.2009

KaDy:n hyvä menestys poikii myös henkilökohtaista tunnustusta: Jukka Kytölä ja Matias Juvonen ovat saaneet kutsun futsal-maajoukkueen leirille, joka järjestetään Lohjalla 27.-29.11.

Kapteenina toiminut Kytölä on johtanut punamustien peliä niin henkisesti kuin fyysisestikin, mistä kertovat viidessä liigaottelussa kerätyt tehot 5+3, kuusi veikkaustähteä ja kolme valintaa KaDy:n parhaaksi pelaajaksi.
- Osasin odottaa kutsua, koska alkukausi on mennyt hyvin, mutta ennen kaikkea näen tämän osoituksena joukkueen hyvästä menestyksestä, Kytölä kommentoi tuoreeltaan.

Eksoottinen teknisen futsalin erikoismies Juvonen puolestaan on taituroinut tililleen alkukauden koitoksissa tehot 2+3, neljä veikkaustähteä, yhden valinnan joukkueen parhaaksi pelaajaksi ja liudan kantapääsyöttöjä.
- Siinä mielessä valinta ei yllätä, että oma peli on kulkenut hyvin silloin, kun maajoukkuevalmentaja Jouni Pihlaja on ollut paikan päällä. Mielenkiintoista päästä katsastamaan meininki ja kisuttelemaan maajoukkuepelaajia, intoilee Juvonen.

Kuten miehen Wikipedia-artikkelissa kerrotaan, Juvosella on myös Itävallan kansalaisuus. "Madsen" ei kuitenkään haikaile Itävallan maajoukkueen perään.
- Jos Suomi ei olisi kutsunut, olisin toki valinnut Itävallan, mutta hyvä näin, KaDy-leirin uskottavin kosmopoliitti naurahtaa hyväntuulisena.

Kaksikon lisäksi Tomi Lahtinen on valittu varalle.

Ks. kaikki maajoukkueleirikutsun saaneet futsal.fin uutisesta.

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.