12.11.2009 PALKINTO: Kelhälä ja Kytölä vuoden valmentajat Keski-Suomessa
SeuraJulkaistu: 11.06.2019 00.00

12.11.2009 PALKINTO: Kelhälä ja Kytölä vuoden valmentajat Keski-Suomessa

12.11.2009

Keski-Suomen Palloliitto on syyskokouksessaan palkinnut kuluneen vuoden ansioituneita henkilöitä. Vuoden valmentajan pystin pokkasi Kampuksen Dynamon Futsal-Liigaan nostanut valmennuskaksikko Tero Kelhälä ja Samu Kytölä.

Kelhälä avasi keskiviikkoillan harjoitukset pienimuotoisella puheella, jossa hän vastoin nihkeää perusvirettään kehui vuolaasti joukkuettaan.
- Haluan kiittää teitä kaikkia. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista.

Pysti annettiin poikkeuksellisesti futsalin parissa toimiville, ja se on takuulla omiaan motivoimaan Kelhälä-Kytölä -kaksikkoa yhä taianomaisempiin taktillisiin sfääreihin. Spekulaatiokahviossa kuhistaan jo, onko tämä se ratkaiseva stimulantti, jolla Lapin-kiertueelta lohkeaa edes säälipisteitä.

Miten Kelhälä aikoo juhlia pokaalia?
- Minulla ei ole mitään suunnitelmia, mutta pokaalilla on. Se kiertää minulla hetken, kunnes sen koittaa aika siirtyä Vaari Ruuskan pyökkisen kirjahyllyn lasivitriinien taakse.

Piirin sivuilla lista kaikista palkituista. Katso myös kuva (Kelhälä (vas.) tunnelmoi silmät ummessa vaikeasti määriteltävän punaisessa kauluspaidassaan; Kytölä ei päässyt tilaisuuteen).

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.