22.10.2009 ENNAKKO: Dynamo avaa kauden kotiluolassa!
11.6.2019 12:15 Uutiset / Jaoston pääsivusto

ENNAKKO: Dynamo avaa kauden kotiluolassa!

22.10.2009

Kampuksen Dynamo aloittaa historiansa ensimmäisen liigakauden kotiottelulla, kun Huhtaharjun saliin saapuu Mad Max Valkeakoskelta. KaDy saa vastaansa erittäin kovan vastustajan, jonka riveistä löytyy maajoukkuekokemusta ja jonka valmentajana toimii Suomen futsal-maajoukkueen päävalmentaja Jouni Pihlaja. Lisäksi Mad Max on hallitseva cup-mestari, jonka voittoisassa joukkueessa tuolloin pelasi nykyään Dynamoa edustava Mikko Takala.

KaDy lähtee otteluun hyvistä asetelmista ja parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Edellisessä ottelussa Dynamo kaatoi cupissa PJK:n, vaikkakin ontuvalla esityksellä vasta jatkoajan jälkeen. Ottelu toimi kuitenkin hyvänä valmistautumisena sarja-avaukseen ja antoi varmasti joukkueelle arvokkaan opetuksen.
- Puolustuksemme oli viime pelissä täysin hakoteillä. Annoimme vastustajalle useita vaarallisia vastahyökkäyksiä, ja muutenkaan joukkueen keskittyminen ei ollut kohdallaan. Mad Max on sen tason joukkue, että takki auki meillä ei siihen peliin ole todellakaan varaa mennä, valmentaja Tero "Quelle'his" Kelhälä kertaa ottelun ennakkotunnelmia.

Tähän otteluun Dynamo pääsee kotikentälleen, joka tunnetusti on vastustajille vaikea paikka pelata. Lisäksi kaikkia kortteja ei vastustajalle kannata paljastaa liian aikaisin.
- Viime peliämme oli seuraamassa myös muutama tuttu kasvo futsal-ympyröistä. Ihan kaikkia keinoja emme halunneet näille tahoille paljastaa. Jätetään jotain myös salaisuudeksi, Kelhälä vinkkaa.

Kampuksen Dynamo pääsee aloittamaan liigataipaleensa kotonaan ja toivottavasti mahdollisimman moni kannattaja löytää tiensä Huhtaharjulle huutamaan vastustajan kumoon!

24.10.2009, klo. 15:00 Huhtaharjun koulu: KaDy - Mad Max


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat