01.10.2009 Vanninen, Juvonen, Pulkkinen - uusvanhat kadylaiset remmissä jälleen
11.6.2019 11:38 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Vanninen, Juvonen, Pulkkinen - uusvanhat kadylaiset remmissä jälleen

01.10.2009

Dynamon tiivistä kaudenalusharjoittelua säestää parketin töminän ohella ilouutiset kolmen laadukkaan dynamolaisen paluusta. Markus Vannista, Teemu Pulkkista ja Matias Juvosta yhdistää se, että jokainen on nyt täysillä mukana oltuaan tovin poissa kuvioista - syystä tai toisesta.

Madsen Juvonen muutti kesken viime kauden takaisin kotikonnuilleen Helsinkiin, ja näin ollen pelit KaDy:ssa joutuivat jäämään. Suomen Ateena kutsui miehen kuitenkin pian takaisin.
- Loistavaa että jätkät hoiti liiganousun ilman minuakin, vaikka vähän turhan tiukille se tietysti meni. Oli mahtavaa palata taas Dynamon treeneihin - Kajukin (Jukka Kytölän - toim.huom.) nollahuudotkin ovat kuin musiikkia korville pienen paussin jälkeen, Madsen tilittää avoimesti.
Tehopisteitä Juvonen ehti ahmia viime kaudella kiitettävän määrän ennen siirtymistään pääkaupunkiin. Itse asiassa Madsen voidaan helposti lukea yhdeksi kauden 2008-09 avainpelaajaksi, vaikka hän ehti olla mukana vain kahdeksassa Futsal-Ykkösen kamppailussa.

Mare Vanninen, pitkän linjan kadylainen ja ahkera taustatyöntekijä, on puolestaan kärsinyt vakavasta polvivammasta, joka lähes tyystin esti miehen pelaamisen viime kaudella. Tilille merkattiin ainoastaan pari esiintymistä kakkosjoukkueen maalinsuulla. Nyt tämä liharuokien vannoutunut ystävä lähestyy kovaa vauhtia elämänsä kuntopiikkiä:
- Polvi on operoitu jo aikoja sitten ja pihvin voimalla mennään jatkuvasti eteenpäin. Täysillä olen pystynyt jo jonkin aikaa pelaamaan, vaikka polvenympäryslihakset ovat osin vielä aika heikkona, Palokan härkä analysoi terveydentilaansa.


(Tästä lähtee polkka kaudella 2009-10: Mare Vanninen (kuvassa vas.) ja Madsen Juvonen (kuvassa oik.) tietävät askelmerkit)

Kuvasta puuttuva Teme Pulkkinen on kolmas kovan luokan uusvanha kadylainen. JJK:ssa akillesjänteensä pilalle palloillut Pulkkinen jätti jalkapallon toistaiseksi terveydellisiin syihin vedoten ja keskittyy nyt futsaliin.
- Akillesjänteet ovat kestäneet suhteellisen hyvin - mitä nyt joskus pitää treenit jättää kesken. Joukkeessa on päällä tosi hyvä henki, ja uskon että tällä nipulla päästään vielä pitkälle, Pulkkinen heittää.
Temeltä jäi edelliskausi väliin JJK:ssa pelaamisen vuoksi.


   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat