14.07.2009 Aki Miettinen Dynamoon
SeuraJulkaistu: 11.06.2019 00.00

14.07.2009 Aki Miettinen Dynamoon

14.07.2009

Aki ”Känä” Miettinen siirtyy KaDy:n riveihin VALO:sta, joka viime kauden päätteeksi putosi Futsal-Liigasta. Neljä edelliskautta Vandas Lokomotivissa liigaa pelannut Miettinen on KaDy:lle erittäin tervetullut vahvistus.

”Känän kaltainen liikkuva, tekninen pelaaja soveltuu erityisen hyvin Dynamon pelifilosofiaan. Hänen liigakokemuksellaan tulee varmasti olemaan positiivinen vaikutus koko joukkueen suoritukseen”, joukkueen valmentaja Tero Kelhälä kommentoi.

Taitavana ja aina joukkueen eteen taistelevana pelaajana tunnettu Känä Miettinen ei ole ennen punamustaraidallisiin siirtymistään edustanut muita futsal-seuroja kuin VALO:a, jonka toiminta tyrehtyi edelliskauden putoamisen jälkeen.

”Viime kaudesta jäi todella kova halu näyttää ja pelata paremmin, ehkä myös oppia taktisiakin asioita”, Miettinen selvittää motiivejaan Dynamoon siirtymiselleen.

”Valo oli futaajien futsalia, joka koko olemassa olonsa ajan luotti luovuuteen ja vapaaseen assosiointiin kentällä, minkäänlaisia taktiikoita ei ollut. Tämä kaikki oli varsin hienoa, mutta sillä ei enää pärjännyt kehittyneessä Futsal-Liigassa. Viimeisen kauden tippuminen oli todella paha pettymys niin minulle kuin seurallekin. Tosin taloudellisten reunaehtojen vuoksi toiminta todennäköisesti olisi muutenkin päättynyt”, Känä valottaa Vantaan Veturin hyytymistä heittäen vielä lämpimät terveiset ex-organisaationsa suuntaan: ”Valo-vuodet olivat Kataista lainatakseni fantastisia aikoja, joista olen manageri/valmentaja/huoltaja Make Heinoselle erittäin kiitollinen. Olin ehkä huonoimpia futaajia valopaidassa ikinä, mutta kliffaa silti oli!”

Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.