Esittely
Ottelutilastot
FC Kemi - KaDy
2020-2021 - KaDy Miehet - Miesten Futsal-Liiga
Klo 16:00 Tervahalli
23
Tou

ENNAKKO: Finaaleissa hallitseva mestari KaDy ja runkosarjan voittanut FC Kemi


Futsal is here!

Yksi varmoista kevään merkeistä on tietysti kotimaisten futsal-liigojen finaalit, eikä niitä pelata tälläkään kertaa ilman punamustia värejä. Kaksi Suomen mestaruutta ja viidet himmeämmät mitalit 10 vuoden aikana kahminut KaDy pelaa jälleen loppuottelussa. Tällä kertaa vastustajana on runkosarjan voittaja FC Kemi, jolla aiempaa kokemusta finaaleista ei ole. Ottelupari alkaa lauantaina 15.5. ÄSSÄ-Areenalla ja ratkeaa seuraavana viikonloppuna Kemissä.

Miesten Futsal-Liiga, finaalit
la 15.5.2021
17.00, ÄSSÄ-Areena, Monitoimitalo, Jyväskylä
KaDy – FC Kemi

Facebook-tapahtuma

Livelähetys

Yleisöltä suljettu Palloliiton ja futsal-liigaseurojen sopimuksen mukaisesti.

* * *

Futsal is here!

KaDyn pudotuspelit ovat hieman repaleisen runkosarjan jälkeen tuoneet pelkkiä voittoja. Puolivälierissä kaatui Mad Max ensin Valkeakoskella niukasti 5–6, sitten kotona ÄSSÄ-Areenalla ilman suurempia vaikeuksia maalein 5–3. KaDy oli juuri playoffien alla saanut sairastuvalta takaisin kentille Jukka ja Mikko Kytölän sekä lyhyempää vaivaa poteneen Tero Intalan. Myös Bobin tulo viimein Brasiliasta Jyväskylään sekä Eemeli Hännisen toipuminen olivat hyvin ajoitettuja: KaDy pääsi jauhamaan pudotuspelejä 10–11 kenttäpelaajalla, kun kevättalven otteluissa vaihtopelaajien määrä oli ollut kortilla.

Välierissä vastus koveni, kun ToPV saapui vieraisille ÄSSÄ-Areenalle. Dynamo onnistui kuitenkin nollaamaan vaaralliset Newton Jr:n ja Iiro Vanhan ja nappaamaan arvokkaan 2–1-kotivoiton. Torniossa KaDy teki selvää jälkeä vastustajastaan jo ensimmäisellä puoliajalla, eikä jatkoonmenijästä ollut suurempaa epäselvyyttä. Voittonumerot kirjattiin lopulta maalikarkeloiden jäljiltä 4–8 KaDyn hyväksi. KaDyn kovimpia maaliseppoja välierissä olivat Jukka Kytölä (4 maalia) ja Bob (3 maalia).

Finaalisarjassa vastaan tulee runkosarjan voittaja FC Kemi. Perämeren pohjukassa on tehty hartiavoimin töitä futsalin eteen viime vuodet, mikä on kantanut hedelmää nyt myös menestyksen muodossa. Jo viime kausi oli kemiläisille vahva, mutta koronan vuoksi keskeytetty sarja jätti FC Kemin kakkoseksi: playoffeja ei pelattu eikä Suomen mestaria ratkottu. Final Four -turnauksen pokaalin FC Kemi ehti sentään pokata helmikuussa 2020 juuri ennen koronavirusaallon rantautumista Suomeen.

FC Kemin menestyksen suurimpia tekijöitä väsymättömän taustatyön ohella ovat olleet erinomaisesti onnistuneet värväykset ulkomailta. Etenkin vuonna 2019 joukkueeseen kiinnitetyt pelaaja-valmentaja Boris Čizmar (Serbia), maalivahti Slobodan Tomić (Serbia) ja kenttäpelaaja Enderson Suárez (Venezuela) ovat osoittautuneet koviksi tekijöiksi Suomen liigassa. Päävalmentajana Čizmarin rinnalla on jatkanut liki “markkukanervamaisella” tyyneydellä joukkuettaan luotsaava Markku Kalermo.

Suárezin maanmies Henry Gutiérrez teki kovaa jälkeä runkosarjassa, mutta joutui siirtymään kotimaahansa Venezuelaan loppukaudeksi. FC Kemi ei jäänyt kauaksi aikaa harmittelemaan tätä, vaan kiinnitti Gutierrezin tilalle Uruguayn maajoukkuepelaaja Alexandre ”Xande” de los Santoksen. Lisäksi kemiläisten pelaamisesta suurta vastuuta kantavat nuorehkot maajoukkuemiehet Tuukka Pikkarainen (kapteeni) ja Vesa Lilja.

Kemin menestysresepti on ollut siis sopiva sekoitus kotimaista ja ulkomailta hankittua osaamista. Kaksi vuotta FC Kemi onkin ollut aivan miesten liigan kärkeä. Puolivälierissä FC Kemi pudotti Riemun voitoin 2–1 ja välierissä Akaa Futsalin niin ikään 2–1. Yhteistä sarjoille oli se, että FC Kemi hävisi ensimmäisen ottelunsa vieraissa, mutta kykeni voittamaan kotihallissaan kahdesti paineen alaisena.

Näin ollen KaDynkaan ei kannata mahdollista kotivoittoa lauantaina juurikaan juhlia, koska FC Kemi on kotonaan ollut viime aikoina lähes voittamaton. Vieläkin hankalammaksi KaDyn haasteen tekee, jos FC Kemi onnistuisi lauantaina ÄSSÄ-Areenalta vierasvoiton hakemaan.

KaDy on kuitenkin runkosarjan voimasuhteista huolimatta valmis heittämään kemiläisille kivikovan haasteen. Kollektiivinen puolustuspeli, prässi ja hallittu prässinpurku ovat olleet keväällä hyvissä uomissa muutamia pieniä virheitä lukuun ottamatta. Noita virheitä tulee Dynamon yhä karsia menestyäkseen finaaleissa.

Hyökkäyssuuntaan KaDy on ollut ajoittain tehoton, mutta pudotuspeleissä palaset ovat alkaneet loksahdella kohdilleen. Etenkin jälkimmäinen välierä Torniossa ToPV:ta vastaan oli KaDylta melkoista hyökkäysnäytöstä. Maalipaikkoja onnistuttiin luomaan monipuolisesti sekä erikoistilanteista että pallonhallinta- ja vastahyökkäyksistä. Voittoputken mitta on Dynamolla ToPV:n kaatamisen myötä jo kymmenen ottelua: kuusi runkosarjassa + neljä playoffeissa.

KaDyn ykkösnyrkkinä on pudotuspeleissä useimmiten nähty tuttu ja turvallinen maajoukkueviisikko Mikko Kytölä (C) – Jukka Kytölä – Tero Intala – Lassi Lintula – Niila-Ville Laitinen (mv). Kolme ensinmainittua toipuivat vammoistaan kreivin aikaan juuri playoffien alla. Vaihdosta sisään on ollut heittää hyvässä vireessä olevaa Jere Intalaa, kovien pelien kokenutta soturia Juho Väinälää, vasurillaan kaukaakin tuhoja tekevää Henri Loustetta ja nyt myös brassivahvistus Bobia. Nuoremman polven Eemeli Hänninen, Heikki Korhonen, Ossi Kivipuro ja Tuomas Heikkilä (mv) ovat esiintyneet kentällä pätevästi.

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujović on luottavaisin mielin finaalihaasteen edessä:

Mitkä olivat avaimet välieräsarjan voittoon ToPV:ta vastaan?

– Yleensä kurinalaisesti ja nöyrästi oikeita ja välttämättömiä asioita tekevä on vahvoilla. Teimme yhdessä sovitut asiat kentällä ja se riitti kahteen voittoon. Hyökkäyspelimme oli monipuolista, puolustuspelaamisemme kurinalaista. Saimme kitkettyä tilan ja terän pois torniolaisilta.

– Yritämme kehittää joukkuetta siten, että se pelaa hyvin ja keskittyneesti molemmilla kenttäpuoliskoilla, sekä pallollisena että pallottomana. Kaksi peliämme ToPV:ta vastaan oli meiltä vahva työnäyte, mutta opimme myös lisää asioita niistä. Finaalipaikkamme oli ansaittu, mutta seuraavissa otteluissa FC Kemiä vastaan meidän pitää pystyä parantamaan entisestään.

Millaiset asiat ovat tärkeitä ja ratkaisevia finaaleissa Kemiä vastaan?

– Keskittyminen ja pelikuri ovat suuressa roolissa; samoin joukkueiden fyysisellä valmistautumisella on merkitystä. Pelissä tulee pieniä yksityiskohtia, päätöksiä ja ratkaisun paikkoja; joukkueeni täytyy olla valmiina löytämään avaimet sekä hallitessamme peliä että altavastaajana. Molempia vaiheita ottelusarjassa tulee varmasti.

– Kokemus on myös valttia ratkaisupeleissä. Molemmilla joukkueilla on riveissään kokemusta ja onnistumisia kovissa peleissä, sekä yksilöinä että joukkueena.

– Luultavasti unohdin jotain, mutta jätän sen asiantuntijoille.

Millainen vastustaja FC Kemi on?

– Kemillä on laadukkaita pelaajia. Joukkueen selkärankana toimii Boris Čizmar (puolustus) ja Enderson Suárez (hyökkäys). Muu rakentuu ympärille. Arvostan myös Kemin muita pelaajia, jotka ovat erittäin hyviä, mutta nyt puhun joukkuepelaamisen selkärangasta. Xande korvaa heidän ykkösviisikossaan nyt pelikiellossa olevan Čizmarin.

– Näimme, että FC Kemi oli ilman Suárezia vaikeuksissa Riemua vastaan, mutta he selvittivät haasteen. Riemun ja Akaan olisi pitänyt pelata rohkeammin ja keskittyä paremmin pelien ratkaisuhetkillä; FC Kemi osoitti vahvuutensa nousemalla voittoihin molempia vastustajiaan vastaan.

– Mestaruuden voittaminen ei ole sprintti, vaan pitkän matkan juoksu, joka sisältää kiihdytyksiä. Vahvassa ja kurinalaisessa joukkueessa pelaajat ovat tietoisia rooleistaan ja tekevät välttämättömät asiat huolellisesti ja oikein. Molemmilla joukkueilla on myös “tähtiä”, mutta joukkuepelaaminen ratkaisee lopulta.

KaDy tarvitsee mestaruuteen kaksi voittoa, mikä tarkoittaa vähintään yhtä, mahdollisesti kahta voittoa myös vieraissa Kemissä. Kuinka vahvan kotijoukkueen kotitaika voidaan murtaa?

– Keskittymisemme on nyt ensimmäisessä kotipelissä: kuinka pelaamme laadukkaasti ja pystymme voittamaan kotona. Keskitymme vieraspeleihin Kemissä myöhemmin.

– Olemme kehittäneet uudistuneen joukkueen pelaamista nyt 10 kuukauden ajan, ja pysymme uskollisina periaatteillemme ja arvoillemme. Uskon, että tulemme näyttämään finaaleissa parastamme ja lopputulos on meille hyvä.

– FC Kemi on ansainnut paikkansa finaaleissa ja parrasvaloissa. Mukana ovat Suomen kaksi parasta joukkuetta tällä hetkellä; kannattajat ja lajin ystävät saavat nauttia hienosta kauden huipennuksesta, Vujović päättää epistolansa.

Monnarilla ja Kemin Tervahallissa nähdään varmasti laadukas ja jännittävä finaalisarja, jossa kaikki on mahdollista. Futsal is here!

Toinen finaaliottelu

la 22.5.2021
16.00
Tervahalli, Kemi
FC Kemi – KaDy

Tarvittaessa kolmas ja ratkaiseva ottelu

su 23.5. klo 16.00
Tervahalli, Kemi
FC Kemi – KaDy

Mikäli voitot ovat lauantain ottelun jälkeen tasan 1–1, ratkaiseva kolmas finaali pelataan sunnuntaina 23.5. FC Kemin kotiareenalla klo 16.00.

* * *

Kauden aiemmat kohtaamiset

28.3.2021 FC Kemi – KaDy 1–9 (0–5)
17.10.2020 KaDy – FC Kemi 3–4 (1–4)

* * *

KaDy vs. FC Kemi kautta aikojen (Futsal-Liiga, Futsal Cup)
13 ottelua: 9 voittoa, 4 tappiota (maaliero 47–20)

KaDy on Suomen mestari! FC Kemi kaatui kolmannessa ottelussa


Kampuksen Dynamo on Suomen mestari!

Miesten Futsal-Liiga 2020–2021
3. finaali
su 23.5.2021
Tervahalli, Kemi

FC Kemi – KaDy 2–4 (1–4)
(paras kolmesta, voitot 1–2)

Maalit:
0–1 Lassi Lintula
0–2 Jere Intala
0–3 Jukka Kytölä
0–4 Ítalo Henrique Macedo Basilio
1–4 Tuukka Pikkarainen(10 m)
2–4 Tuukka Pikkarainen

Se on KaDynastiaa!

Dynamo otti nimiinsä jo kolmannen perättäisen Suomen mestaruuden, kun FC Kemi kaatui kotonaan kolmannessa, ratkaisevassa finaalissa. Kapealla rosterilla pelannut KaDy meni ensimmäisellä jaksolla neljän maalin johtoon ja hallitsi pelitapahtumia; Kemi-kapteeni Tuukka Pikkarainen teki kummallakin jaksolla maalin, mutta loppulukemat olivat 2–4 jyväskyläläisten hyväksi. Koko KaDy-perhe onnittelee mahtavan kauden kruunannutta mestarijoukkuetta!

Maalijuhlaa! Kuva: Ari Vuorela

Lauantaina pelatussa toisesa finaalissa KaDy oli kuskin pukilla koko ensimmäisen jakson ja Kemi pääsi peliin mukaan vasta tauon jälkeen tasoittaen pelin ja iskien jatko-ottelussa voittomaalin. Kolmosfinaalissa Kemi näytti päättäneen, että määrää tempon ja esti KaDyn alkuun tehokkaasti pallollisen pelin. Lassi Lintula teki kuitenkin ottelun avausmaalin neljännellä minuutilla. Aloite siirtyi Dynamolle, ja isännät alkoivat kartuttaa nopeaan tahtiin virhetiliään.

Toinen maali olisi voinut syntyä kummassa tahansa päässä. Kemi sai pallon tolppaan, ja pian sen jälkeen Ítalo Henrique "Bob" Macedo Basilio sai kaksikin erinomaista paikkaa: polkupyöräpotku vihui ohi, ja toisen laukauksen Kemi-vahti Slobodan Tomić torjui jalalla.

Ajassa 11:50 huippuvireinen Jere Intala prässäsi pallon Kemin alakerralta ja pääsi nokikkain Tomićin kanssa. "Jerdelli" kurkotti palloon kengänkärjellään ja liu'utti sen Kemin nuottaan. 0–2. Tästä alkui KaDyn vyörytys, josta Kemi ei tointunut. Ensin Jukka Kytölä päätti Mikko-veljen ja Intalan esityöstä vastahyökkäyksen maaliin, sitten Lintula kaappasi pallon Kemin päässä ja syötti "Bobille" avopaikan. 0–4.

Johtoasema ei kuitenkaan tullut ilman rikkeitä ja varoituksia. Vartin kohdalla Kemin Enderson Suárez rikkoi kortin arvoisesti, ja myös Jukka Kytölä katseli tilanteen jälkeen keltaista. Hetkeä myöhemmin KaDy otti kuudennen rikkeensä. Loistavassa vaparivireessä pudotuspelit pelannut Tuukka Pikkarainen asteli kympin pisteelle ja upotti tärkeän kavennuksen varmasti Niila-Ville Laitisen taakse. Paria minuuttia myöhemmin Mikko Kytölä torppasi Suárezin kahdeksassa metrissä. Seurauksena keltainen kortti ja Pikkaraisen muuriton vapaapotku rikepaikalta, hyvästä maalintekosektorista. Mahtavassa vireessä pelannut "Nippe" Laitinen kuitenkin torjui tällä kertaa Pikkaraisen kanuunan.

Ensimmäisen jakson viimeiset minuutit KaDy kesti Kemin paahdetta eikä kymppejä enää ammuttu. Pelikiellosta vapautunut Kemin pelaajavalmentaja Boris Čizmar ja nuori maajoukkuemies Taneli Kohonen olivat saaneet varoitukset ottelun alkuminuuteilla, joten tauolla yhteensä viidellä pelaajalla oli jo kortti alla.

Finaalisarjan aiemmissa otteluissa ja aiemmissa pudotuspelisarjoissa Kemi osoitti sinnikästä voitontahtoa. Kahdessa ensimmäisessä finaalipelissä Kemi tuli kolmesti tasoihin kahden maalin takaa. Niinpä kolmen maalin johto tauolla ei tarkoittanut taputeltua peliä, semminkin kun Dynamolta puuttuivat Juho Väinälä pelikiellon vuoksi ja Tero Intala loukkaantumisen takia. Toisen jakson ensimmäinen kymmenminuuttinen olikin tiukkaa puolustuspeliä molemmissa päissä. Tuukka Pikkarainen kaatoi Lintulan ja sai varoituksen, ja myös Tomićille nousi keltainen turhasta parranpärinästä.

Hieman tämän jälkeen Tuukka Pikkarainen sai hyvän pallollisen pelin jälkeen vetojalan vapaaksi ja laukoi toisen kavennusmaalin. Veto upposi vääjäämättä yläkulmaan. Kavennuksen jälkeen Kemi nosti maalivahtiaan innokkaasti hyökkäyksiin, mitä KaDy ei onnistunut hyödyntämään vastaiskuissaan. Viitisen minuuttia ennen loppusummeria Kemiä kannatellut Pikkarainen puki maalivahdinpaidan päälleen, mutta Kemin ylivoimapyöritys ei johtanut maaleihin kummassakaan päässä. Todella tiiviisti puolustanut KaDy-nelikko oli lähempänä maalintekoa muutamalla yrityksellä tyhjiin; Lintula roikotti kertaalleen tolppaan.

Onnittelut hopea- ja pronssijoukkueille

Mestaruus on siis KaDylle ja sen montenegrolaisluotsi Vasko Vujovićille kolmas. Kaksi ensimmäistä tuli Akaa Futsalia (aiemmin Leijona Futsal) vastaan vuosina 2018 ja 2019. Keväällä 2020 mitaleja ei jaettu ja runkosarjan voittanut Akaa jatkoi europeleihin. Keväällä 2021 runkosarjan neljän kärki FC Kemi, Tornion Palloveikot, KaDy ja Akaa taistelivat pudotuspelirupeaman päälle mitalipeleissä. Pronssiottelussa Akaa voitti nelikon tuoreimman liigajoukkueen ToPV:n.

FC Kemille hopea on ensimmäinen kerta palkintopallilla. Mestareiden lisäksi nettitoimitus onnittelee upean kauden pelannutta FC Kemiä hopeasta. Kemi-ikoni, jo 90-luvulla pääsarjassa pelannut Keijo Huusko on ilmoittanut lopettavansa uransa tähän kevääseen. Hatunnosto ja syvä kumarrus lajilegendalle!

Seuraikoni Keijo Huusko laukoo, seuraikoni Mikko Kytölä puolustaa. Kuva: Ari Vuorela

Valmennuksen kommentit

Päävalmentaja Vasko Vujović kommentoi finaalivoittoa:

– Eilinen peli, jonka hävisimme 3–2 jatkoajalla, oli suuri oppitunti meille. Olimme jo lähellä mestaruuspokaalia, mutta huomiomme herpaantui viimeisillä 10 minuutilla. Opimme karvaasti, että peli kestää 40 (+10) minuuttia ja lopulta hävisimmekin toisen finaalin jatko-ottelussa.

– Menimme lauantai-iltana takaisin hotellille ja analysoimme ottelua melkein koko yön. Valmistimme pelaajamme viimeiseen koitokseen. Menetimme viimeisestä pelistä kaksi kokenutta pelaajaa (Tero Intala, Juho Väinälä), mutta jäljelle jäänyt joukkue kantoi vastuuta niin kuin pitikin.

– Tänään emme pelanneet aina kauniisti, vaan pelasimme tuloksesta. Käytimme sellaista pelityyliä ja pelitapaa, jolla saisimme maksimisuorituksen jäljellä olevista pelaajista. Saimme pienillä taktisilla muutoksilla vihdoin poikki Kemin voittoputken heidän kotihallissaan ja pidettyä johtoasemamme siten, ettei Kemi päässyt enää tällä kertaa tasoihin.

– Olen aina sanonut, että muut voitot tai tappiot eivät silloin enää merkitse, kun kyseessä on mestaruuden ratkaiseva finaali. Toinen finaali oli meille oppitunti, josta paransimme sunnuntain ratkaisuotteluun. Viimeisen finaalin tulos oli meille tärkein, ja saimme sen, mitä halusimme.

KaDyn valmentaja Jesse Kalliokoski puhuu finaalisarjasta ja koko kaudesta:

– Tähän peliin valmistautumisessa käytimme sitä tietoa, jota olimme saaneet kahdesta ensimmäisestä finaalista. Kemi oli tullut tässä sarjassa kolmesti kahden maalin takaa rinnalle, ja toisessa finaalissa vielä meistä ohikin.

– Kävimme läpi erityisesti toisen finaalin puolustuspeliä ja asioita, jotka menivät vikaan, kun menetimme kahden maalin johdon Kemille. Laadimme vielä entistäkin tarkemman kollektiivisen puolustuspelaamisen suunnitelman.

– Koko tämä kausi on ollut meille sellainen, että olemme halunneet kehittää suomalaista futsalia ja nuorempia pelaajia. Varsinkin runkosarjassa useiden kokeneempien pelaajien poissaollessa vastuuta jaettiin kaikille pelaajillemme. Muutama runkosarjan peli mentiin viidellä kenttäpelaajalla – useimmat niistä vieläpä voitimme.

– Lopullisesti finaalisarjassa ratkaisupelaajiksi nousivat toki kokeneimmat pelaajat, mutta kiitos ja kunnia kuuluu kaikille. Käytimme finaalisarjassa kymmentä kenttäpelaajaa, eli kaikkia muita pelaajiamme paitsi armeijassa olevaa Heikki Korhosta ja hienon kauden pelannutta kakkosmaalivahtiamme Tuomas Heikkilää. [toim. huom: Eemeli Hänninen ja Ossi Kivipuro pelasivat finaalidebyyttinsä ratkaisevassa pelissä]

– Erityisesti Niila-Ville “Nippe” Laitinen oli todella hyvässä iskussa koko kauden ja finaalisarjan. Laitinen otti tärkeän torjunnan Tuukka Pikkaraisen lähivaparista, kun olimme alakynnessä ensimmäisen puoliajan lopussa.

- Toisena esimerkkinä Jere Intala on ollut upea kasvutarina meidän joukkueessamme. Nostimme Jeren kakkosdivarista toissa syksynä liigarinkiin. Kahdesti sama käsivarsi meni Jerellä hajalle, ja hän oli ison osan kahdesta kaudesta pelaamatta, mutta kuntoutti ja treenasi itsensä takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Jere otti avainpelaajien poissaollessa valtavan roolin joukkueessa ja piti korkean tasonsa finaalien loppuun saakka.

– Tämä finaalivoitto oli koko joukkueen voitto. Taisteltiin joukkueena ja loppuun asti. Kirjaimellisesti jätimme verta kentälle puolustaessamme FC Kemin rajua takaa-ajoa. Tämän vuoden joukkueemme on Iso Joukkue. Niissä tilanteissa, kun pelaajille annettiin vastuuta, he kantoivat vastuun. Siinä iso syy, miksi saimme käännettyä aiempien välieräsarjojen lisäksi vielä finaalisarjan itsellemme.

– Olen kiitollinen seuramme taustoille myös siitä, että Bob saatiin lopulta keväällä playoffien alla mukaan Brasiliasta. Kauden joukkue oli rakennettu niin, että Bob olisi mukana koko vuoden, mutta selvittyämme lähes koko kaudesta ilman häntä kapeammalla ringillä hän oli erityisesti pudotuspeleissä meille tärkeä palanen.

– Haluan kiittää koko joukkueen taustoja, esimerkiksi fysioterapeutti Esa Kaihlajärveä, joka auttoi parsimaan pelaajamme kuntoon lauantain finaalin jälkeen. Kaikki on toiminut, jokainen on hoitanut tonttinsa ja jokainen palanen on loksahtanut kohdalleen. Kiitos myös Anu Kankaalle, Soile Juntuselle ja koko seuran taustoille.


Suomen mestarit vuosimallia 2021 (Kuva Anu Kangas)

Lisää kuvia KaDyn Facebookissa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 4
(1-4)
3' Maali Lintula Lassi

11' Maali Intala Jere

12' Maali Kytölä Jukka

15' Maali Pikkarainen Tuukka

30' Maali Pikkarainen Tuukka
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat