Esittely
Ottelutilastot
KaDy - FC Sport J
2020-2021 - KaDy Naiset - Naisten Futsal-Liiga
Klo 15:00 Jyväskylä, monitoimitalo
8
Mar

Ennakkoinfo


Paikalle klo 13.30. Ottelu alkaa klo 15. Peliasu punamusta kotipeliasu. Sportin kanssa neuvottelen, että ottaisivat valkoiset paidat. 

ENNAKKO: Sunnuntaina KaDyn naiset Monnarilla!


SU 08.11.2020 klo 15.00, Jyväskylän Monitoimitalo

Kampuksen Dynamon naisten liigaurakka jatkuu sunnuntaina kotipelillä vaasalaista FC Sport j:tä vastaan. Korona-rajoitteiden takia liigajoukkueet ovat pelanneet sarjassa kovin vaihtelevan määrän otteluita, ja Sport pääseekin nyt Monnarilla pelaamaan vasta kauden ensimmäisen liigapelinsä.

Sportin alkukautta on korona-rajoitusten lisäksi ”häirinnyt” yhä käynnissä oleva jalkapallokausi, ja tulevana sunnuntaina osa Sportin pelaajista onkin Monnarin kiiltävänä kutsuvan parketin sijaan nauttimassa vielä kumirouheen ja tekonurmen tuoksusta naisten jalkapallosarjoissa.

Mainioita otteita kauden ensimmäisissä otteluissa esittänyt Maiju Horkka (kuvassa) kommentoi sunnuntain vastustajaa ja ottelua näin: ”Sport on toistaiseksi ollut meidän joukkueelle vaikea vastustaja eikä olla heitä onnistuttu koskaan voittamaan. Sportin kanssa pelit on olleet fyysisiä, ja vääntää on saanut puolin ja toisin. Uskon kuitenkin, että tänä vuonna meillä on kaikki mahdollisuudet voittoon kotona Monnarilla, mikäli vain onnistumme hyödyntämään ja toteuttamaan omaa pelitapaamme. Olemme myös treeneissä yrittäneet keskittyä tällä viikolla siihen, kuinka Sportin pelitapaa vastaan olisi järkevintä pelata. Sportilla ei myöskään (valitettavasti Vaasan koronatilanteesta johtuen) ole vielä yhtään peliä alla tälle kaudelle, minkä voi katsoa jonkinlaiseksi etulyöntiasemaksi meille.”

KaDyn edellinen ottelu FC Halikkoa vastaan päättyi 3-5 –tappioon, ja kahdesta niukasta tappiosta sisuuntuneena lähdetään nyt hakemaan täyttä pistepottia vaasalaisilta. Näin Halikko-pelissä reikäpaitamaalin tehnyt Maiju Horkka: ”Halikko-pelistä jäi varmasti jokaiselle pelaajalle paljon hampaankoloon ja uskon, että siitä saamme vielä ekstralatausta tulevaan peliin. Toivon itseltäni ja koko joukkueelta tehoja niin, että emme pelkästään loisi vaarallisia maalipaikkoja vaan myös tekisimme niistä maaleja!”

Tehokolmikko Laura Toivanen (3+0), Maiju Horkka (3+0) ja Heidi Malkki (1+3) on vastannut kaikista KaDyn maaleista ensimmäisissä otteluissa; joko sunnuntaina saadaan pistetiliä korkattua muiltakin?

FORZA DYNAMO!

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. FC Sport J

18.01.2020 KaDy – FC Sport j 2–6

13.10.2019FC Sport j – KaDy4–2

23.02.2019 KaDy – FC Sport j2–3 (jo.)

10.11.2018 FC Sport j – KaDy 9–4

21.01.2018 FC Sport j – KaDy 8–0

25.11.2017 KaDy – FC Sport j 2–7

KaDy: 6 ottelua, 6 tappiota, maaliero 12–37

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 0
(2-0)
12' Maali Parkkinen Henni

15' Maali Toivanen Laura
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat