Esittely
Ottelutilastot
KP-V - KaDy KaDy
2020-2021 - KaDy Naiset - Naisten Futsal-Liiga
Klo 15:00 Kaustinen, Urheilutalo
14
Mar

ENNAKKO: Kaustinen kutsuu


KP-V etu - KaDy

LA 14.11.2020 klo 15, Kaustisen Urheilutalo

Lauantaina Kampuksen Dynamon naiset suuntaavat kohti Keski-Pohjanmaata, kun vieraspelissä vastaan asettuu sarjanousija KP-V etu Kaustiselta.

Liigatasolla KaDy ja KP-V eivät ole aiemmin toisiaan kohdanneet. Preseasonilla syyskuussa Huhtasuolla pelatun harjoituspelin KaDy voitti lukemin 3-2.

Viime sunnuntaina KaDyn naiset ottivat kauden ensimmäisen voittonsa, kun FC Sport j kaatui Henni Parkkisen (kuvassa) ja Laura Toivasen maaleilla tilanteisiin nähden yllättävänkin pieninumeroisesti 2-0. Maalitilanteita luotiin melkoinen tukku, ja lähelle maalintekoa päästiin varsinkin ensimmäisessä erässä tiuhaan. Kovimmin kohtalo koetteli kapteeni Iita Pienimäkeä, joka pamautti pallon peräti kolmeen otteeseen vaasalaisten maalitolppiin!

Sarjanousija KP-V etu on hävinnyt kaikki kolme liigapeliään. Viime kotipelissään kaustislaiset tarjosivat kovan vastuksen FTK:lle. Joukkue johti vielä tauolla 3-2, mutta hävisi ottelun lopulta 3-4.

Kaustinen on vahva futsal-paikkakunta, ja KP-V on vetänyt kotihalliinsa perinteisesti runsaslukuisen ja äänekkään kotiyleisön. Viime kaudella Ykkösessä katsojamäärät pyörivät yli sadan katsojan paikkeilla, ja KaDyn B-tyttöjen vieraillessa Kaustisella katsojia oli peräti 172. Koronarajoitusten myötä Kaustisen Urheilutalon katsomossa ei tänä syksynä aivan totutun kaltaista hurmosta pääse syntymään.

Ennen viikonlopun sarjakierrosta KaDy on sarjataulukossa neljällä pisteellä viidentenä, KP-V taas sarjataulukon hännillä, vielä ilman pisteitä.

Forza Dynamo!


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 2 ja
2-4 (0-1)
KaDy
15' Maali Terävä Vilma

27' Maali Rahkonen Essi

28' Maali Le Jenny

28' Maali Parkkinen Henni

40' Maali Vestola Saana

42' Maali Pienimäki Iita
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat