Esittely
Ottelutilastot
Ylöjärven Ilves - KaDy
2020-2021 - KaDy Naiset - Naisten Futsal-Liiga
Klo 17:00 Ylöjärvi UT
20
Hel

ENNAKKO: KaDyn naisilla tuplaviikonloppu


La 20.2.2020 klo 17:00, Ylöjärven urheilutalo, YIlves – KaDy
Su 21.2.2020 klo 15:00, Jyväskylän Monitoimitalo. KaDy – FC OPA

KaDyn naiset pääsevät ilakoimaan viikonloppuna futsalkentillä punamustien sydäntensä kyllyydestä, kun ensin lauantaina matkataan Ylöjärvelle sikäläisen Ilveksen vieraaksi ja sunnuntaina kohdataan Monnarilla eli Ässä-areenalla FC OPA Oulusta.

Joulukuussa YIlves kaatui Monnarilla Manta Räsäsen viime hetken maalilla niukasti 5-4, ja tämä tulos kuvaa hyvin joukkueiden pelihistoriaa; äärimmäisen tasaista on ollut, vaikka toki useimmiten Ilves on keskinäisistä väännöistä voittajaksi selviytynyt. Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa tasapistein peräkkäisillä sijoilla, KaDy seitsemäntenä ja YIlves yhden ottelun enemmän pelanneena kahdeksantena.

YIlveksen tehonaisina tällä kaudella ovat kunnostautuneet 14 maalia iskenyt Heidi Linjamaa sekä 12 maalin Rosa-Maria Siren ja naisten maajoukkueen vakionimi Sini Sutinen. Myös YIlveksen viime lauantaisessa 4-7 -kotitappiossa MuSaFutsalille pääsivät kaikki tästä kolmikosta pisteille.

KaDyn naisten luottopelaaja Kirsi Airikainen (kuvassa) on kohdannut pitkällä peliurallaan ylöjärveläiset lukuisia kertoja. Tässä hänen mietteitään ennen viikonlopun pelejä:

"Hyvillä fiiliksillä tuplapeliviikonloppua kohti. Lauantaina kohdataan ensin vierasottelussa Ylöjärven Ilves. Meidän viimeisimmät keskinäiset ottelut ovat olleet tiukkoja ja olemme sarjassa tällä hetkellä perätysten. Meillä on selkeä tavoite edetä pudotuspeleihin, sama tavoite on varmasti YIlveksellä. Varmasti nähdään kova taistelu pisteistä ja varsin tapahtumarikaskin Ylöjärven pienehkön kentän myötä. Meillä on hyvät lähtökohdat peliin ja kunhan meillä säilyy hyvä fokus omaan tekemiseen läpi ottelun, niin lopputulos on varmasti hyvä meille."

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. YIlves
KaDy: 7 ottelua, 2 voittoa, 5 tappiota, maaliero 18 – 21

Sunnuntaina päästäänkin sitten koti-Monnarille hakemaan revanssia FC OPA:sta, jolle alkukaudesta Oulun Urheilutalolla kärsittiin pelitapahtumiin nähden koko lailla käsittämätön 2-3 -jatkoaikatappio. Tuossa pelissähän maalipuut erinomaisesti pelanneen OPA-veskari Anna-Liisa Honkimaan takana kolisivat peräti kahdeksan kertaa pallon menemättä maaliin.

FC OPA on tällä hetkellä sarjan viimeisenä, kaksi pistettä FC Halikon perässä. Viime sunnuntaina oululaiset taistelivat riemukkaan 7-1 voiton nimivahvasta ACE:sta ja nappasivat näin kauden ensimmäisen täyden pistepottinsa. Ottelun suurimpana tähtenä loisti hattutempun iskenyt Jenna Front. Joukkueen paras pistenainen tälläkaudella on ollut Lotta Iivonen.

KaDyn naisten viime viikonlopun ottelu pelattiin KPV-etua vastaan Monnarilla. Punamustat ottivat ohjat heti alusta alkaen käsiinsä, ja reilun neljän minuutin pelin jälkeen taululla komeilivat jo lukemat 4-0 KaDylle. Loppunumeroiksi pelistä jäivät alun maaliherkuttelusta huolimatta kuitenkin maltilliset 7-2. Maalintekijöinä ottelussa Henni Parkkinen (2), Saana Vestola (2), Laura Toivanen, Maiju Horkka sekä ensimmäisen maalinsa KaDyssä viimeistellyt Hanna-Mari Pietilä. Voitollaan KaDy nousi sarjataulukossa kaksi pykälää ja kasvatti tällä kaudella voitettujen ottelujen määrän jo seitsemään.

Yksi KP-V -ottelun sankareista oli kaksi hienoa maalisyöttöä oivallisilla avausheitoillaan tarjoillut KaDyn maalivahti Maria Halla-Aho. Näin Maria kommentoi tulevaa OPA-peliä ja kuluvaa kautta:

"Jäi kyllä hampaankoloon viime pelistä Oulussa, kun paikkoja oli, mutta ei vain saatu mitään sisään. Isolla motivaatiolla lähdetään pitämään pisteet Monnarilla. Joukkueen kausi on mennyt koko ajan parempaan suuntaan, ja uskon et sama kehitys jatkuu vielä loppukaudenkin. Tällä hetkellä kaikki pelit ovat elintärkeitä pisteiden kannalta pudotuspelejä ajatellen. Koko joukkueella on kyllä halu näyttää ja kokeilla mihin asti rahkeet riittää."

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. FC OPA
KaDy: 3 ottelua, 2 voittoa, 1 tappio, maaliero 11 – 8

FORZA DYNAMO!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 2
(0-1)
39' Maali Airikainen Kirsi
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat