Esittely
Ottelutilastot
ToPV - KaDy
2020-2021 - KaDy Miehet - Miesten Futsal-Liiga
Klo 16:00 Putaan LH (V-halli)
20
Syy

ENNAKKO: KaDy matkaa Tornioon kauden aloitukseen


KaDy avaa kauden Torniossa

Su 20.9.2020

ToPV – KaDy

16.00

Putaan liikuntahalli, Tornio

Livelähetys:

Futsal-Liigan ottelut suorana lähetyksenä Solidsportilla (maksullinen): https://solidsport.com/futsalliiga


Kampuksen Dynamon kauden avaus nähdään Torniossa, jonne kaksinkertainen mestari matkustaa Tornion Palloveikkojen vieraaksi. ToPV:in viime kauden esitys oli vahva riittäen neljänneksi ennen kauden keskeytystä. Maajoukkueen vakiokasvo Iiro Vanha johti ykkösketjua tehokkaasti. Tuosta ketjusta brassitähti Italo on siirtynyt vastustajan KaDyn riveihin ja toinen maajoukkueratsu Jarmo Junno takaisin Sieviin.

KaDy kohtaa myös tutut ja rakkaat kasvot vastustajina, kun vastaan astelevat Sergei Korsunov ja Newton Jr:n. KaDy ei saa Italoa Brasiliasta vielä tähän otteluun hänen entistä seuraansa vastaan, mutta hallitseva mestari on vahvistunut Italiasta palanneella, useasti Suomen parhaaksi valitulla pelaajalla Jukka Kytölällä sekä Tero Intalalla.


KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovic kommentoi ottelua ja kautta:


- Olen tyytyväinen valmistautumiseemme. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan. Harjoitusottelut auttoivat meitä näkemään, mitä työtä on tehtävä joukkuepelin parantamiseksi. Tulosnumerot eivät sinänsä olleet fantastisia, mutta pelaajien energian ja halun koettuani en ole huolissani tässä hetkessä ja vielä vähemmän tulevaa ajatellen. Rakennamme pieniä asioita kerrallaan ja tulemme olemaan valmiita; pelaajiemme atleettisuus ja mestarillisuus tulevat näkymään kauden aikana.

- Kunnioitan aina ympäristöä, jossa toimin. Kuten ensimmäisellä kaudellani Suomessa, myös nyt aloittaessamme kaikki pelaajat ovat olleet suomalaisia. Haen pelityyliä, joka sopii suomalaisten pelaajien luonteeseen; se tulee perustumaan paljoon liikkeeseen, henkilökohtaiseen vastuunkantoon ja kollektiiviseen kurinalaiseen joukkuepelin noudattamiseen.

- Toivon omille ja kaikkien seurojen pelaajille urheiluhenkistä onnistunutta kautta ilman loukkaantumisia.

Juho Väinälä korostaa joukkueen yhtenäisyyttä:


– Takana on kova pre-season ja suhteellisen hektinen harjoituspelirupeama. Vaikka tuloksellisesti pelit jättivät toivomisen varaa, niin en ole huolissani. Luulen, että tämän kauden Dynamo tulee olemaan vielä viimevuotistakin yhtenäisempi ja työteliäämpi joukkue, jota vastaan ei ole mukava pelata.

– Meillä ei ehkä ole yhtä räiskyviä yksilötaitureita, kuin muilla sarjan kärkeen povatuilla joukkueilla. Toisaalta hyvä joukkue on enemmän kuin yksilöidensä summa, ja sitä tukemassa meillä on liigan paras valmennus.

– Jos olisin KaDyn, Kemin tai Akaan seurapomo, niin olisin tyytyväinen vain mestaruuteen.

Jukka Kytölä odottaa nautinnollista ja entistä ammattimaisempaa liigaa:


– Tulevasta futsalkaudesta tulee varmasti mielenkiintoinen, sillä joukkueita on sarjassa ennätysmäärä. Yhä useamman joukkueen valmistautuminen vaikuttaa ammattimaisemmalta, ja kärkeen on paljon tunkua.

– Helppoja otteluita on yhä vähemmän tarjolla, ja heti ensimmäisenä kohtaammekin ToPVin joka ei viime kaudella liigatulokkaana kuvia kumarrellut. Tälle kaudelle joukkue näyttää vahvistuneen pykälän entisestään: pallotaitavuus ja aggressiivisuus kuuluvat torniolaisten vahvuuksiin.

– Lisäksi omaa urakkaamme eivät suoranaisesti helpota pitkä vierasreissu ja erilainen pelialusta, kuin mihin olemme tottuneet. Luotamme kuitenkin omaan laadukkaaseen valmistautumiseemme ja lähdemme ylipitkän tauon jälkeen nauttimaan futsalista omalla tyylillämme, joka on sopiva sekoitus älykkyyttä ja nälkäisyyttä.

Edelliset kohtaamiset

Kaudella 2019-2020 KaDyn ja ToPV:n molemmat kohtaamiset päättyivät ryöstöihin. KaDy voitti Torniossa 0-4 ja ToPV Jyväskylässä 3-4.


Ave KaDy-perhe, rakkaat fanit - NYT, NYT, NYT se alkaa!!!!


Huolehditaan toisistamme, terveydestä ja noudatetaan säännöksiä ja ohjeita. Respect Game & Respect People!

Raportti: KaDy nappasi ansaitun vierasvoiton Torniosta


(Arkistokuvassa Newton Jr. vielä KaDy-paidassa syksyllä 2019 Iiro Vanhan ToPV:n vieraillessa Monnarilla. Lassi Lintula taustalla. Kuva: Sami Virtanen)


KaDy aloitti Futsal-Liigan uuden kauden ehjällä esityksellä ja komealla vierasvoitolla Torniossa. Meri-Lapissa odotti monia kaveruksia iki-iloinen jälleennäkeminen, kun ToPV:in KaDysta nappaamat tähtipelaajat Newton Jr ja Sergei Korsunov olivat vihreäpaitaisten isäntien kokoonpanossa täydessä iskussa. Sen sijaan ToPV:ista KaDyyn siirtynyt Italo ei vielä ole saapunut Brasiliasta Jyväskylään.

Putaan liikuntahallissa pelatussa avauskierroksen ottelussa Dynamo oli huomattavasti valmiimpi ja tarkempi osapuoli. Italiasta KaDy-paitaan palanneen Jukka Kytölän johtama KaDy-puolustus oli kivenkova, eikä ToPV päässyt useasti laadukkaille maalipaikoille.

Lassi Lintula vei Dynamon vierasjohtoon kulmapotkukuviosta tarkalla volleyvedolla. Tero Intala pääsi tuplaamaan KaDy-johdon 10 metrin täplältä torniolaisten kerättyä kumulatiiviset rikkeet täyteen 18. minuutilla. Kuudennen rikkeen kontolleen otti juurikin Newton Jr. rappaamalla Intalaa selkään KaDy-päädyssä.

Toisella puoliajalla ToPV:n ykkösketju Newton Jr:n ja Iiro Vanhan johdolla haastoi vahvasti, mutta kippari Jussi-Esko Berg hölmöili itsensä toisella keltaisella suihkuun. Kahden minuutin ylivoimapelin KaDy hyödynsi lähes täydellisesti siirrellen palloa suurimman osan ylivoimasta. Vapauttava 0-3-maali tuli vain viisi sekuntia ennen ToPV:n täysilukuiseksi pääsyä.

0-3-tilanteessa ToPV aloitti ylivoimapyörityksen lentävän maalivahdin turvin; Juho-Teppo Bergin ja Aleksi Kylmälän täydentämä tähtiviisikko pyörittikin ihan näppärästi palloa KaDy-puoliskolla. KaDyn Jukka Kytölä rokotti kuitenkin kahdesti tyhjään torniolaismaaliin tarkoilla kaukolaukauksillaan omalta rangaistusalueelta. Välissä osui isäntien Newton Jr. rikkoen kotijoukkueen kuparisen; muuten erinomaisen ottelun pelannut KaDy-veskari Niila-Ville Laitinen joutui nöyrtymään brasilialaisen laukauksen edessä.

Myös ToPV:n uusi maalivahti Viktor Jansson oli erinomainen ja ehdottomasti pelasti Palloveikot suurinumeroisemmalta tappiolta. Pientä pelaajarinkiä kierrättäneeltä KaDylta esitys oli kaikkiaan ehjä; maalintekijäkolmikon ja Laitisen lisäksi Mikko Kytölä ja Juho Väinälä pelasivat isot minuutit. 480 kilometrin kotimatka meni leppoisasti kolme vieraspistettä mahantäytteenä.

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovic:

- Haluan onnitella pelaajiani voitosta. He onnistuivat monessa sellaisessa asiassa, joista sovimme ennen ottelua; pelasimme kollektiivina hyökätessä pallollisena ja erityisesti puolustuksessa. Kausi on tärkeää aloittaa voitolla. Jatkamme työntekoa ja parannamme vielä tästä pitäen keskittymisen seuraavassa pelissä, joka on sunnuntaina Sieviä vastaan kotihallissa.


KaDyn parhaana palkittu Jukka Kytölä:

- Lähdimme peliin energisellä asenteella ja etenkin puolustuspäässä uhrauduimme ja autoimme toisiamme esimerkillisesti vastustajan taitavia pelaajia vastaan. Pallollinen peli oli hieman tukkoista emmekä ehkä toteuttaneet sitä oman kaavamme mukaan, mutta laadukkaan erikoistilannepelaamisen - mukaan lukien 4v3 -ylivoima ja 4v5 -alivoima - ansiosta raavimme voittoon tarvittavat maalit. - Kauden aloitusotteluksi ja vielä pisimmäksi vierasreissuksi teimme riittävän laadukkaan iltapäiväpuhteen. Nyt nautimme kotimatkasta sekä yhdessäolosta joukkueena.


Kaksi maalia J. Kytölän lailla viimeistellyt Tero Intala:

- Hyvä taisteluvoitto meiltä. Peli meni suurimmaksi osaksi käsikirjotuksen mukaan, miten oltiin valmistauduttu. Puolustettiin hyvin koko joukkueella; tiedettiin että kaveri väsyy ja saadaan omat paikat hyökkäyspäässä, ja saatiinkin maalit ennen pitkää. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Toisella kierroksella KaDy saa kotiavaukseensa Jyväskylän Monnarille su 27.9. vastaansa Sievi FS:n. Ottelu alkaa kello 18.30.


Su 20.9.2020

ToPV – KaDy 1–5 (0–2)

Putaan liikuntahalli, Tornio

14:22 Lassi Lintula (Mikko Kytölä) 0-1, 17:33 Tero Intala 0-2, 32:25 Tero Intala (Lassi Lintula) 0-3, 34:39 Jukka Kytölä (Mikko Kytölä) 0-4, 35:05 Newton De Souza Queiroz Junior (Aleksi Kylmälä) 1-4, 36:49 Jukka Kytölä 1-5

Varoitukset: 10:27 ToPV Berg Jussi-Esko, 30:30 ToPV Berg Jussi-Esko

Kentältäpoistot: 30:30 ToPV Berg Jussi-Esko

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 5
(0-2)
14' Maali Lintula Lassi

17' Maali Intala Tero

32' Maali Intala Tero

34' Maali Kytölä Jukka

35' Maali De Souza Queiroz Junior Newton

36' Maali Kytölä Jukka
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat