Esittely
Ottelutilastot
PP-70 - KaDy
2020-2021 - KaDy Miehet - Miesten Futsal-Liiga
Klo 16:00 Tesoma PH
20
Hel

ENNAKKO: KaDy lauantaina Tesomalle PP-70:n vieraaksi


(kuva: Kirsi Nummela)

Futsal is here! KaDy on jo matkaamassa Tilausliikenne Paajasen turvallisella kyydillä ysitietä lounaaseen ja aina Tampereen Tesomalle, jossa kotijoukkueena alkuillan mittelössä on Peli-Pojat-70.

la 20.2.2021
Miesten Futsal-Liiga
16.00
Tesoman palloiluhalli
PP-70 – KaDyLivelähetys: Solidsport (maksullinen): https://solidsport.com/kadymiehet

Facebook-tapahtuma

KaDy lähtee Tesoman-otteluun allaan makea keskiviikon derbyvoitto Riemua vastaan; 7–3 päättyneen derbyn sankareita olivat mm. Jere Intala hattutempullaan ja peliä orkestroinut isoveli Tero Intala.

Juuri Intalan veljeksiin valokeila kohdistuu tänäänkin, sillä he ovat PP-70:n kasvatteja ja olivat suuressa roolissa kun tamperelaisseura nousi alasarjoista Liigaan muutamassa vuodessa. Mikäli Intalat maalinteossa Tesomalla onnistuvat, kovin euforisia tuuletuksia siis tuskin tullaan näkemään.

Tampereen punaiset ovat saaneet tällä kaudella vain yhden voiton (3 sarjapistettä), joten he ovat käytännössä jo varmistaneet suoran putoamisensa Ykköseen. (Matemaattinen, puhtaasti teoreettinen oljenkorsi PP:llä on selvitä karsijan paikalle vielä ennen lauantain ottelukierrosta, mutta se vaatisi liki mahdottomia tuloksia.). Suurin osa PP:n otteluista on päättynyt suurinumeroisiin tappioihin, mistä kertoo 21 ottelun maaliero 35–182.

Toisaalta parhaimmillaan PP-70 on onnistunut laittamaan kampoihin kovillekin vastustajille: Akaa Futsal tarvitsi vierasvoittoon Tesomalla ottelun viimeisillä minuuteilla pyöritetyn ylivoimapelin ja ottelua 1–2 johtanut PP-70 taipui aivan lopussa maalin tappioon. Heti perään PP-70 myllytti kotonaan JoSePaa peräti 8–2, ja viikon sisällä JoSePa hävisi KaDylle vain 0–1, joten kaikenlaiset yllätykset ovat liigatasolla aina mahdollisia.

PP-70:n parhaat pistemiehet ovat olleet Kalle Hasa, Jussi Rasva, Tomi Ylinen ja Riku Partala. Joukkueen sielu Markus Säde palasi kokoonpanoon pitkän tauon jälkeen kaksi viikkoa sitten; Säde ja Ylinen palaavat myös pelikiellosta parketille tänään.

KaDyn päävalmentaja Vasko Vujovićin mietteitä keskiviikkona voitetun Riemu-ottelun jälkeen:

– Seuraavana ohjelmassa on lauantaina Tampere ja PP-70. Ottelu on voitettava että pysytään sijoilla 1-3, joita havittelevat FC Kemin lisäksi vahvoilla pistesaldoillaan myös GFT, ToPV ja Akaa Futsal. PP-70 saattaa näyttää sarjataulukkoa tuijottamalta automaattiselta voitolta, mutta he voivat taistella joka ottelussa kunniastaan ja laittaa meidät tiukoille.

KaDy ja PP-70 ovat kohdanneet 15 kertaa aiemmin; kaikki 15 ottelua ovat päättyneet Dynamon voittoon. Joukkueet kohtasivat syyskierroksella Ässä-Areenalla, jossa ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisen puoliajan lopulla Dynamon kuroessa 6–1-johtonumerot tauolle. Toinen puoliaika oli Dynamolta vaatimaton, ja PP-70 taisteli sen verran mallikkaasti, että loppunumeroiksi jäi 9–3. Eemeli Hänninen laukoi ottelussa hattutempun ja Mikko Kytölä tehot 2 + 2. Kumpikin on tänään vielä lasaretin puolella, joten ratkaisijat kaivetaan Tesomalla rosterin muista sotureista.

Hännisen ja kapteeni Kytölän ohella pohjapelaaja Jukka Kytölä on vielä sivussa jonkin aikaa; Heikki Korhosen mukaanpääsy riippuu viikkokohtaisesti varusmiespalveluksesta. Näin ollen Dynamo operoinee vielä tämän ottelun vain kuudella kenttäpelaajalla (Intalat, Lassi Lintula, Juho Väinälä, Henri Louste, Ossi Kivipuro).

Samat pelurit tekivät selvää jälkeä JoSePasta ja Riemusta, mutta jäivät kotihallissa Akaan jalkoihin viime viikonloppuna. Miten käy tänään, se nähdään Solidsportin kanavalla klo 16.00!

* * *

Kauden aiempi kohtaaminen:
29.11.2020 KaDy – PP-70 9–3 (6–1)

* * *


KaDy vs. PP-70 kautta aikojen Futsal-Liigassa ja Futsal-Cupissa:
15 ottelua, 15 voittoa (joista yksi jatkoajalla) (maaliero 94–22)


RAPORTTI KaDy vierasvoitolla sarjakärkeen


la 20.2.2021

Miesten Futsal-Liiga

16.00

Tesoman palloiluhalli

PP-70 – KaDy 2–7 (2–2)

Maalit:

PP-70: Jussi Rasva 2

KaDy: Lassi Lintula 2, Tero Intala 3, Ossi Kivipuro, Juho Väinälä


Miesten Futsal-Liiga: KaDy vierasvoitolla sarjakärkeen


Kampuksen Dynamo oli pahasti vajaamiehisenäkin tyly vieras PP-70:lle Tesomalla miesten Futsal-Liigan alkuillan kamppailussa. Tauolle mentiin vielä 2–2-tasatilanteessa, mutta toisella puoliajalla KaDy nakutteli selkeät voittolukemat.

Koko kevään poissaolojen riivaamalla rosterilla toimeen tullut KaDy joutui lähtemään otteluun vain yhdellä vaihtopelaajalla, kun Henri Louste jätti vierasreissun väliin varotoimenpiteenä. Sarjajumbo PP-70:n putoaminen Ykköseen oli enää sinettiä vaille, mutta tamperelaiset laittoivat vielä taistellen kaiken peliin.

Yhtä vaihtomiestä pyörittänyt KaDy hallitsi avauspuoliaikaa melko selvästi ja meni johtoon Lassi Lintulan ja Tero Intalan maaleilla. Viimeisellä minuutilla KaDy nukahti kuitenkin pahemman kerran: PP-70:n Jussi Rasva laukoi kaksi upeaa osumaa 12 sekunnin välein ja tauolle mentiin hieman yllättäen tasalukemissa.

Toisella puoliajalla KaDy jauhoi ja laukoi kärsivällisesti kohti Miska Jurvan vartioimaa PP-maalia. Hallinta ja yritys palkittiin viidellä osumalla, joiden turvin Dynamo surffasi leveään 2–7-vierasvoittoon.

PP-70:ssä liigauransa 2014 aloittanut nykyinen KaDyn maajoukkuepelaaja Tero Intala kirjautti lauantaina tehot 3 + 3 ex-seuraansa vastaan. Keskiviikon ottelussa Riemua vastan hattutempun tehnyt velipoika Jere Intala (myös ex-PP-70-pelaaja) säesti vahvalla pivotpelaamisella ilman tehomerkintöjä; Lassi Lintula kengitti tehot 2 + 2.

Hattutempun laukoneen Tero Intalan aatoksia ottelusta:

– Pienellä kokoonpanolla lähdettiin matkaan, ja ainoana minimitavoitteena tänään lähdettiin hakemaan kolme pistettä. Peli oli suurimmalta osin ihan hyvin hallinnassamme, mutta ensimmäisen puoliajan viimeiset minuutit oli meiltä vähän heikompaa tekemistä. Rasvan Jussi pääsi sitten viimeistelemään kaksi nättiä maalia ja toi PP:n tasoihin, Intala kertaa.

– Toisella puoliajalla loimme paikkoja aika tukun; tarpeeksi monta että niistä muutama meni sitten maaliinkin. Ossin (Kivipuro) 2–3-johtomaali oli tärkeä ja vapauttava; loppupeli oli melko ehjä ja hyvä suoritus, Tero Intala pohtii.

– Ainahan se harmittaa nähdä, että kasvattajaseura (PP-70) häviää ja putoaa liigasta. Siinä oli liigajoukkueella monta ihan hyvää kautta, mutta pudotuspelit jäivät nipin napin saavuttamatta. Toivotaan että saavat Ykköseen hyvän joukkueen kasaan, ja ehkä PP nähdään vielä liigakartallakin, vajaat kolme liigakautta molemmissa joukkueissa (ja yhden Akaassa) pelannut Intala päättää.

Tappiolla Peli-Pojat-70:n suora putoaminen Futsal-Ykköseen seitsemän liigakauden jälkeen sai lopullisen sinettinsä. Useita kertoja pudotuspelien kynnykselle, liigan runkosarjan sijalle 9. yltänyt PP-70 hakee nyt vauhtia alemmalta sarjatasolta. KaDyssa PP:n kasvatteja on vuosien varrella nähty Intalan veljesten lisäksi Sergei Korsunov (2016–20) ja Joona Valkama (2018–19).

KaDy nousi vierasvoitolla hetkeksi sarjakärkeen, mutta perässä olevilla FC Kemillä, GFT:llä ja ToPV:lla on 3–4 ottelua vähemmän pelattuna, joten punamustat saavat onnistua toden teolla pitääkseen asemansa kärkikamppailussa.

Pääset tästä Palloliiton tulospalveluun

Seuraava ottelu:

la 27.2. klo 13.00

Jyväskylän monitoimitalo, Ässä-Areena

KaDy – HIFK FS


Kuvat: Anu KangasEi liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 7
(2-2)
3' Maali Lintula Lassi

12' Maali Intala Tero

19' Maali Rasva Jussi

19' Maali Rasva Jussi

25' Maali Kivipuro Ossi

29' Maali Intala Tero

34' Maali Väinälä Juho

35' Maali Lintula Lassi

39' Maali Intala Tero
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat