Esittely
Ottelutilastot
KaDy 2 - FC Halikko
2019-2020 - B-tytöt - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 13:00 Jyväskylä, monitoimitalo
15
Maa

ENNAKKO: B-tyttöjen karsintaottelu peruttu sunnuntailta ja siirtyy


Vamos KaDy B-tytöt!


KaDy Bt - FC Halikko

2019-2020 - B-tytöt - Naisten Futsal-Ykkönen


Osana kansallisia ja Palloliiton ohjeistamia CoVid-2019 määräyksiä ottelu on peruttu sunnuntailta. Seura tiedottaa uudesta ajankohdasta, kun se on mahdollista.

KaDyn B-tytöillä on tärkeän koitoksen aika. Lauantain naisten ja miesten liigapelien jatkoksi saadaan vielä sunnuntainakin nauttia huipputason futsalista. Naisten Ykkösen runkosarjansa suvereenisti hoidellut KaDy B-tytöt kohtaa nyt FC Halikon liigakarsinnan toisessa osaottelussa. FC Halikko voitti oman runkosarjansa myös ilman tappioita. Panoksena on suora nousu Naisten Futsal-Liigaan. KaDy tarvitsee ottelusta voiton ja FC Halikolle taas riittäisi tasapeli. Sunnuntaina Monnarilla pelataan ratkaisuun asti ja tarvittaessa pelataan myös jatko-ottelu ja rankkarikisa.

Viime sunnuntaina Dynamo koki katkeran kauden ensimmäisen tappionsa, kun Halikko oli niukasti maalin verran parempi ottelun päättyessä Halikossa 3-2 (0-2). Ottelu oli äärimmäisen tasainen KaDyn hallitessa ensimmäistä puoliaikaa ja FC Halikon toista. Sunnuntaina kaikki voi kuitenkin kääntyä punamustalle. Joukkue, pelaajat ja päävalmentaja, KaDyn miesten edustuksen kapteeni ja maajoukkuepelaaja Mikko Kytölä tulevat varmasti antamaan ottelussa kaikkensa liigapaikan saavuttamiseksi.


Päävalmentaja Mikko Kytölä kommentoi:

"Hieno huipennus tyttöjen kaudelle, jonka aikana olemme ennen kaikkea taas kasvaneet hurjasti. Sitoutuminen ja futsalhulluus on vienyt joukkuetta eteenpäin, ja kehitys on ollut sen mukaista. Liigapaikka olisi tarina ennen kaikkea itsensä voittamisesta."Peukutetaan ja ollaan hengessä mukana - KaDyn tytöt liigaan!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
Kategoriat