Esittely
Ottelutilastot
KaDy - PP-70
2019-2020 - KaDy Miehet - Miesten Futsal-Liiga
Klo 17:00 Jyväskylä, monitoimitalo
8
Hel

RAPORTTI: KaDy murskavoittoon PP-70:stä


KaDy palasi maaottelutauon jälkeen liigaparketeille ryminällä ja jätti lauantai-iltana vierasjoukkue PP-70:n jalkoihinsa vahvan toisen puoliajan voimin. Takkuisen avauspuoliajan jälkeen punamustat saivat Monnarilla hanat auki toisella puoliajalla toden teolla, ja vieraana ollut tamperelainen PP-70 joutui lähtemään kotimatkalle 8–1-tappio niskassa.

Sergei Korsunov tulitti kertaalleen Umbron kasvattiseuransa katiskaan (Kuva Sami Virtanen)


Futsal-Liiga
Jyväskylä, monitoimitalo
la 8.2.2020


KaDy – PP-70 8–1 (1–1)
Maalit:
KaDy: Lassi Lintula, Mikko Kytölä, Jere Intala, PP-70 o.m., Heikki Korhonen, Markus Rautiainen 2, Sergei Korsunov
PP-70: Kalle Sintonen


"Nuorisoketjun" Heikki Korhonen pääsi myös tuulettamaan maaliaan. (Kuva Sami Virtanen)

KaDy palasi maaottelutauon jälkeen liigaparketeille ryminällä ja jätti lauantai-iltana vierasjoukkue PP-70:n jalkoihinsa vahvan toisen puoliajan voimin. Takkuisen avauspuoliajan jälkeen punamustat saivat Monnarilla hanat auki toisella puoliajalla toden teolla, ja vieraana ollut tamperelainen PP-70 joutui lähtemään kotimatkalle 8–1-tappio niskassa.

Puoliajalle mentiin 1–1-tasatilanteessa, kun KaDyn maajoukkuemies Lassi Lintula palasi pelikiellosta ja laukoi johtomaalin heti kentälle tultuaan Teemu Lukkarin oivasta poikittaissyötöstä. KaDy tuhlaili runsaasti maalipaikkoja. PP-70 puolusti blokkasi laukauksia tarkasti, joten lisämaaleja ei nähty lähes 20 minuuttiin. Vasta 1. puoliajan lopussa soi KaDy-päässä, kun Pyry Haanpää katkaisi päällään pystysyötön ja Kalle Sintonen luikerteli laukomaan tasoitusmaalin hajallaan olleen KaDy-puolustuksen keskeltä.

Toiselle puoliajalle tuli määrätietoinen ja vahva kotijoukkue. KaDyn hyökkäyskuviot purivat ja isännät tekivät selvää jälkeä vieraista. Portugalissa MM-karsinnassa vielä vain maajoukkueen taustoissa nähty KaDy-kapteeni Mikko Kytölä palasi pitkän loukkaantumisen jäljiltä kentälle ja laukoi 2–1-voittomaalin kaukaa 17 metristä sisäsyrjällä toisen puoliajan alussa. Markus Rautiainen oli suuressa roolissa laukoen kaksi maalia, ja tekemällä esityön maaliin, joka merkittiin PP-70:n omaksi maaliksi. Entiset PP-70:n pelaajat Jere Intala ja Sergei Korsunov iskivät ex-seuraansa vastaan kerran mieheen; Intalan osuma oli debyyttimaali KaDy-paidassa.

Ajoittaisesta pallollisen pelin nahkeudesta ja häntäpään joukkueille pudotetuista tasuripisteistä huolimatta KaDy pelaa nyt tuloksellisesti vahvaa kevättalvea. Päästettyjen maalien määrä on keskimäärin erinomainen, kuntopuntarissa KaDy on selvänä ykkösenä. Lauantaina Dynamo nousi sarjakakkoseksi kahden pisteen päähän Espoossa hävinneestä Akaa Futsalista, sunnuntaina matkataan Somerolle vaikeaan vieraspeliin hyökkäysvoimaista SoVoa vastaan.

Paluun parketeille tehnyt Jere Intala intoutui myös painamaan rysän kasvattiseuraansa vastaan. (Kuva Sami Virtanen)


Mikko Kytölä oli kaksijakoisissa tunnelmissa ottelun jälkeen:


“Ottelu oli kaksijakoinen. Ekalla puoliajalla meillä ei ollut riittävästi liikettä ilman palloa eikä syvyyttä; pallo ei liikkunut lähellekään tarpeeksi hyvin. Toisella puoliajalla parannettiin huomattavasti: jaksettiin paremmin, fysiikkaharjoittelu kantoi hedelmää, tehtiin pienet yksityiskohdat hyvin. PP-70 putosi kyydistämme.”

Kytölä oli iloissaan omasta kentällepaluustaan kahden ja puolen kuukauden tauon jälkeen:

“Tosi kiva pitkästä aikaa pelata futsalia. Edessä on vielä pitkä työ päästä huippukuntoon, mutta joka päivä teen lujasti töitä sen eteen töitä. Samalla koetan auttaa joukkuetta kaikin tavoin tässäkin kunnossa”, kapteeni lupaa.


Pitkään sivussa ollut kapteeni Mikko Kytölä (kesk.) pääsi paluuottelussaan myös maalin makuun. (Kuva Sami Virtanen)


Lisää ottelukuvia KaDyn Facebook-sivujen kuvagalleriassa.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
8 - 1
(1-1)
3' Maali Lintula Lassi

19' Maali Sintonen Kalle

23' Maali Kytölä Mikko

25' Maali Intala Jere

27' Maali Rautiainen Markus

33' Maali Korhonen Heikki

38' Maali Rautiainen Markus

39' Maali Korsunov Sergei

39' Maali Rautiainen Markus
Lisää uutisia
Kampuksen Dynamo ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat