26
LOK
15.30
KaDy Edustus miehet, Champions League Main Round

Città di Eboli - KaDy   

Prienai Arena, Prienai

ENNAKKO: KaDy haastaa Mestarien Liigassa Feldi Ebolin

ENNAKKO: KaDy haastaa Mestarien Liigassa Feldi Ebolin


KaDy aloittaa Mestarien Liigan Main Round -urakkansa Liettuassa keskiviikkoiltapäivänä 15:30 Italian liigaseura Feldi Eboli C5:a (Città di Eboli) vastaan.

ke 26.10.2022

15.30 Città di Eboli (ITA) – Kampuksen Dynamo (FIN)

19.00 Petro-w (LVA) – Kauno Žalgiris (LTU)

Feldi Eboli C5 nousi Italian pääsarjaan Serie A:han kauden 2016–17 päätteeksi, joten seura on aloittanut kuudennen liigakautensa. Seuran paras sijoitus on kauden 2021–22 hopeamitali, mitä ennen he ylsivät kolmesti puolivälieriin kausilla 2018–21. Joukkueen päävalmentaja on Salvatore Samperi. Joukkueen listalla on 13 Italian kansalaista ja brasialainen Guilhermão. Muutama joukkueen italialaisen on toki tuttuun tapaan brasilialaissyntyinen.

Feldi Ebolin Champions League -joukkue Uefan sivuilla:

https://www.uefa.com/uefafutsalchampionsleague/clubs/2612440--citta-di-eboli//squad/

KaDyn nettitoimitus jututti Ebolin tiimoilta Jukka Kytölää, joka pelaa Italian hallitsevan mestarin Italservicen – Feldi Ebolin pahimman kotimaisen kilpailijan – riveissä.

– Eboli on hyvin kunnianhimoinen ja ammattimainen seura, joka on koonnut täksi kaudeksi varsin laajan rosterin brasilialaissyntyisiä pelaajia. Päävalmentaja ja pelaajarunko ovat samoja kuin viime kaudella, mikä on taannut heille hyvän jatkuvuuden. Viimeisimmässä sarjaottelussaan lauantaina vahva joukkue koki kuitenkin ensimmäisen tappionsa Petrarca Padovan vieraana.

– Pelaajista voidaan tehdä muutamia nostoja. Maalivahti Carlos Dalcin on erinomainen torjuja ja nousee moderniin tapaan myös kenttäpeliin mukaan. Suurinta hyökkäysuhkaa tarjoaa todennäköisesti kolmikko Luizinho – Fantecele – Calderolli, jotka ovat kokeneita, nopeita ja teknisesti taitavia laitapelaajia.

– Pivoteina puolestaan häärivät fyysisesti vahvat Lucas Braga sekä Guilhermão, joka hankittiin Eboliin täksi kaudeksi Inter Movistarista. Puolustuspään kapellimestarina ja pelin rytmittäjänä toimii Venancio, joka pelasi viime kaudella Jani Korpelan kanssa MFK Torpedossa Venäjän liigaa.

– Ebolin pelaaminen perustuu paljon pelaajien henkilökohtaiseen taitoon ja kykyyn löytää tehokkaita kombinaatioita hyökkäysalueella. Myös juoksuvoimaa joukkueessa riittää. Puolustusvaiheessa he pyrkivät aktiiviseen prässiin aluepuolustusta ja pelaajavartiointia vaihdellen, Jukka Kytölä kertoo.


Otteluista on todennäköisesti tulossa livelähetyksiä. Tästä tiedotetaan KaDyn kanavilla keskiviikon 26.10. ja tulevien ottelupäivien aikana kaikki, mitä tiedotettavaa on.

KaDyn ensimmäisen vastustajan Feldi Ebolin Facebook-sivujen mukaan livelähetys keskiviikon ottelusta olisi osoitteessa Futsaltv.it. Sivusto vaatii rekisteröitymisen, mutta ainakin Italian pääsarjan ottelut ovat olleet rekisteröityneille käyttäjille maksuttomia.

Virallinen kisasivusto: https://www.uefa.com/uefafutsalchampionsleague

UEFA:n opas Main Roundille: https://www.uefa.com/uefafutsalchampionsleague/news/027a-1654ba307fc7-41baf502a006-1000--main-round-starts-tuesday/

Otteluohjelma, tulokset ja lohkot: https://www.uefa.com/uefafutsalchampionsleague/fixtures-results/#/mt/2022-10



UEFA:n futsalin Mestarien Liiga

UEFA Futsal Champions League

Main Round (32 joukkuetta)

26.10.–29.10.2022

Kampuksen Dynamo pelaa tällä viikolla kolmatta kertaa UEFA:n futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla (32 parasta joukkuetta). Jyväskyläläiset pelaavat Liettuan mestari Kauno Žalgiriksen isännöimässä lohkossa. Lohkon muut joukkueet ovat Italian hopeamitalisti Città di Eboli (Feldi Eboli) ja Latvian mestari Petro-w.

Otteluohjelma on seuraava (Suomen aika on sama kuin Liettuan aika):

ke 26.10.2022

15.30 Città di Eboli (ITA) – Kampuksen Dynamo (FIN)

19.00 Petro-w (LVA) – Kauno Žalgiris (LTU)

to 27.10.2022

15.30 Petro-w (LVA) – Città di Eboli (ITA)

19.00 Kauno Žalgiris (LTU) – Kampuksen Dynamo (FIN)

la 29.10.2022

15.30 Kampuksen Dynamo (FIN) – Petro-w (LVA)

19.00 Kauno Žalgiris (LTU) – Città di Eboli (ITA)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.