13.00
KaDy Edustus miehet, Miesten Futsal-Liiga

AU - KaDy   0 - 3

Puistokadun liikuntahalli

RAPORTTI: Tero Intalan maalit siivittivät KaDyn rutiinivierasvoittoon AU:ta vastaan Loimaalla

KaDy pelaa viikonloppuna Varsinais-Suomen tuplan. Lauantaina Loimaalla oli vastassa Alastaron Urheilijat. Maalittoman avauspuoliajan jälkeen KaDy kaiversi rutiinilla kolme maalia, joilla kolme sarjapistettä lähti matkaan. Tero Intala viimeisteli paluuottelussaan kaksi osumaa; uusi tryout-pelaaja Marquinhos debytoi Dynamo-paidassa. Sunnuntaiksi KaDy matkustaa Turun Pallokerhon vieraaksi.

Livelähetykset: Ruutu+ (maksullinen)

KaDyn miesten futsal-liigajoukkue on viikonloppukiertueella Varsinais-Suomeen. Lauantaina Dynamo vieraili Loimaalla Alastaron Urheilijoiden vieraana jättäen taululle tylyt 0–3-vierasvoittonumerot AU:n sisukkaasta taistelusta huolimatta. Sarjapisteet jaettiin siis niin ikään 0–3.

Viimeksi 7,5 kuukautta sitten helmikuussa liigaottelussa pelannut Tero Intala teki ilahduttavan paluun kentille pitkän loukkaantumisensa jälkeen.

Tryout-jaksolla oleva Marcos Di Tullio Campos Silva debytoi lauantaina KaDyn paidassa. Suomessa kuutisen vuotta asunut “Marquinhos” on aiemmin pelannut muutamia kausia GFT:ssä, Tervareissa ja FC Kemissä.

Avauspuoliaika oli maaliton, eikä energiaa säästellen pelannut KaDy onnistunut murtamaan AU:n tiivistä puolustusnelikkoa kuin ajoittain. KaDyn maalilla Niila-Ville Laitinen torjui eleettömästi AU:n laukausyritykset.

Toisella puoliajalla jyväskyläläiset saivat koneeseen sen verran lisäkierroksia, että maalejakin syntyi. Tero Intala viimeisteli Bobin syötöstä avausosuman 30. minuutilla, seuraavasta erikoistilanteesta vain 17 sekuntia myöhemmin Newton Jr. tuplasi vierasjohdon. Intala viimeisteli loppulukemat maalinedustalta.

Uutteria minuutteja sekä KaDyssa että Suomen maajoukkueessa kellottava Lassi Lintula kirjautti kaksi syöttöpistettä; Laitisen nolla piti loppuun saakka.

Juha-Matti Savolainen ja Jere Intala olivat sivussa; nuorista vastuuta saivat jälleen Valtteri Lampila ja Masi Lohi. Ranskaan nuorisomaajoukkueleirille valittu maalivahti Otso Honkonen on vierasreissussa kokoonpanossa.

KaDy singahti sarjakärjeen tasapisteisiin (täydet 9 p. kolmesta ottelusta) ToPV:n kanssa. GFT:llä on 8 pistettä, Akaa Futsalilla 7.

KaDy jatkaa Lounais-Suomen kierrostaan Turkuun, jossa se kohtaa sunnuntaina klo 13.15 Turun Pallokerhon, joka on hävinnyt selkein lukemin syksyn kaikki kolme liigaotteluaan. TPK:n päävalmentaja on KaDyssa 2015–2018 pelannut Jose Ikonen.

– Mukava päästä reissaamaan poikien kanssa pitkästä aikaa. Tärkeät pelit meille siinäkin mielessä, että haluamme virittää konetta kohti Main Roundia. Yhteiset tapahtumat ovat olleet vähissä maajoukkueen tiiviin aikataulun takia. AU ja TPK tarjoavat kotikentillään varmastikin hyvän haasteen ja mahdollisuuden meille muistella miten sitä futsalia pelataankaan tällä porukalla, Mikko Kytölä tuumasi perjantain ennakossa.

Lassi Lintula napsi kaksi syöttöpistettä Loimaalla.