KaDy Edustus miehet, Miesten Futsal-Liiga

Vieska Futsal - KaDy   3 - 4

Taanilan koulu

RAPORTTI: Dynamolle upea voitto Vieskasta, Bob osui jälleen viime sekunneilla

Dynamon visiitti Ylivieskaan päättyi upeaan 3–4 voittoon Bobin viimeisteltyä hattutemppunsa vain kaksi sekuntia ennen loppua. KaDy nousi vierasvoitollaan sarjakärkeen jaetulle ykköspaikalle Akaa Futsalin kylkeen.

39:58 Bob (Niila-Ville Laitinen) 3–4

Lauantai 19.11.2022. KaDyn ja Akaa Futsalin liigaottelu Jyväskylässä jatkoajalla tilanteessa 1–1. Minuutti ja 35 sekuntia ennen jatkoajan päätöstä Ítalo “Bob” Henrique laukoo KaDylle voittomaalin. Kaksi sarjapistettä Jyväskylään.

Sunnuntai 20.11.2022. Mad Maxin ja KaDyn liigaottelu Valkeakoskella viimeisellä minuutilla tilanteessa 4–4. Vain viisi sekuntia ennen loppusummeria Ítalo “Bob” Henrique laukoo KaDylle voittomaalin. Kolme sarjapistettä Jyväskylään.

Tiistai 6.12.2022. Vieska Futsalin ja KaDyn liigaottelu Ylivieskassa viimeisellä minuutilla tilanteessa 3–3. Vain kaksi sekuntia ennen loppusummeria Ítalo “Bob” Henrique laukoo KaDylle voittomaalin. Kolme sarjapistettä Jyväskylään.

Brasilialaislähtöinen Ítalo “Bob” Henrique on ollut tällä futsal-liigakaudella todellinen talismaani Kampuksen Dynamolle. Neljästä viimeisestä ottelusta kolmessa taiturin viime hetkien voittomaali on tuonut KaDylle maksimaalisen pistepotin. Akaa Futsal sai kokea brassin vaarallisuuden jatkoajan toiseksi viimeisellä minuutilla, Mad Max vain viisi sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, jolloin jatkoaika jo häämötti.

Itsenäisyyspäivänä Ylivieskassa Bob laittoi vielä pykälän paremmaksi. Jälleen kerran varamiehisenä matkassa ollut KaDy oli toisella puoliajalla hieman hätää kärsimässä vahvan kotijoukkueen painostuksen alla. Vieskalaisten venezuelalaistähti Nelson Bello oli kahdella salamamaalillaan tuonut kotijoukkueen 3–3-tasalukemiin 30. peliminuutin kohdalla, ja Vieska Futsal kolisutteli tolppia useaan otteeseen.

Viimeisellä minuutilla nähtiin vielä aktiivisia maalintekoyrityksiä täyden kolmen sarjapisteen potin eteen molemmilta joukkueilta. Vain muutamaa sekuntia ennen päätöstä Vieska Futsalin serbialaismaalivahti Slobodan “Bob” Tomić lähti uhkarohkeaan nousuun tavoitellen viime sekuntien voittomaalia.

Toisin kävi. Vieskan “Bob” laukoi vasemmalta ohi ja KaDyn maalivahti Niila-Ville Laitinen avasi saman tien nopealla pitkällä pystyheitolla. Heitto tavoitti KaDyn “Bobin”, joka taituroi pallon kahdella kosketuksella Vieska-maalin yläkulmaan Tomićin ollessa hieman myöhässä tilanteesta.

Bobin illan saldona oli kolme maalia. KaDyn kolmannen maalin laukoi Newton Jr. Bobin esityöstä. Vieskalta osui avauspuoliajalla Elmer Kääntä. KaDyn parhaana palkittiin kymmeniä torjuntoja napsinut Niila-Ville Laitinen.

KaDy nousi kolmen pisteen voitollaan jaetulle sarjan ykkössijalle Akaa Futsalin kanssa.

KaDyn seuraava ottelu on lauantaina 10.12. klo 15.30 Jyväskylän Monitoimitalolla (ÄSSÄ-Areenalla), jonne vastustajaksi tulee kivenkova FC Kemi.

Dynamon maalitykki Bob: "Tärkeintä on, että autan joukkuetta"

Bob teki tänään hattutemppunsa myötä myös kauden 20. maalinsa ja keikkuu liigan komeimmalla maalisaldolla pistepörssin toisena. Edellä on vain Arber Istrefi, jolla on Bobia enemmän syöttöpisteitä plakkarissa. Mutta mikä on Bobin salaisuus?

– Salaisuus kaiken takana on kova työ, toki lahjakkuudellakin on osansa. Minulle tärkeintä on, että autan joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla. Se tekee minut onnelliseksi, vastaa maalitaituri uteluihin,

Olet loistanut erityisesti pelien ratkaisumaalien tekemisessä usean ottelun viime hetkillä. Miten tällainen tykitys on mahdollista?

– En koskaan luovuta ennen kuin peli on ohi. Tiedän, että jos saan hyvän tilaisuuden, pystyn tekemään maalin, Bob toteaa vaatimattomasti.

– Toki joukkoon mahtuu myös päiviä, jolloin emme onnistu pelaamaan niin hyvin, ja se on normaalia. Tänään oli kuitenkin hyvä päivä ja saimme kolme pistettä, talismaani päättää.

Seuraava ottelu:

la 10.12.2022 ÄSSÄ-Areena, Monitoimitalo, Jyväskylä

KaDy – FC Kemi

Tilastot
Vieska Futsal

3 - 4

1'MaaliBob Italo Henrique
3'MaaliKääntä Elmer
11'MaaliBob Italo Henrique
29'MaaliBello Gonzalez Nelsson Jovanni
30'MaaliBello Gonzalez Nelsson Jovanni
39'MaaliBob Italo Henrique