29:53 Newton Jr. (T. Intala) 6–3
32:18 J. Intala (Newton Jr.) 7–3
39:28 Newton Jr. (Lassi Niemelä) 8–3
39:59 J. Intala (Niemelä) 9–3

KaDy selätti ärhäkkäästi taistelleen AU:n selvin lukemin Jyväskylässä. Jere Intala kaunisteli KaDyn selvän johdon lukemiin 9–3 vielä viimeisellä pelisekunnilla. AU käytti tilaisuuksia tehokkaasti hyväksi ja tarjosi maalillisesti yllättävän kovan vastuksen, vaikka KaDy pyörittikin palloa halliten peliä suvereenisti. AU myös puolusti tiiviisti aivan viime minuuteilla saakka.

KaDyn armoitettu maalitykki Ítalo Henrique "Bob" oli tänään sivussa pelaavasta kokoonpanosta. Dynamon maalitili aukesi silti jo toisella peliminuutilla, kun Niila-Ville Laitinen osoitti jälleen oivallista syöttösilmää. Laitinen kuljetti pallon keskiviivan yli ja toimitti sen kauniin eleettömästi kapteeni Mikko Kytölälle, joka puttasi pallon vasemmalta takatolpalta Petri Niinimäen ohi ajassa 1:52. Jo vajaan minuutin kuluttua Kytölä sujautti pallon uudelleen AU-maaliin siistillä poikittaislaukauksella kentän läpi.

AU onnistui kaventamaan tilanteeksi 2–1, kun KaDyn rikkeen seurauksena Riku Tamminen pääsi laukomaan rankkarin kuudesta metristä ja toimitti pallon KaDyn maaliin. Ajassa 10:31 dynamolaisten hämmennyksestä seuranneen kulmapotkutilanteen johdosta tuli AU hieman yllättäin jo tasoihin.

Jailson toi KaDyn kuitenkin pian takaisin johtoon Bene Filpun ja Kytölän esityöstä. AU:n Ilari Mettälä tarttui ahnaasti tilaisuuteen rokottaa KaDya miltei välittömästi puolustuspään täydellisen lapsuksen seurauksena ja pääsi jälleen tasoihin.

Vaikka Dynamo hallitsi peliä, pääsi AU yllättämään KaDyn kolmasti ensimmäisellä jaksolla. Tauolle lähdettiinkin tilanteessa 3–3. Kaikkia KaDyn kolmea maalia edelsi Niila-Ville Laitisen pallollinen nousu.

KaDy jatkoi vahvaa rotaatiopeliä toisella jaksolla

Molemmat joukkueet prässäsivät korkealta toisella jaksolla. Peli jatkui KaDyn hallinnassa, mutta myös AU pyrki tiukasti maalintekoon.

Ajassa 23:03 Bene Filppu nosti pallon tyynesti AU:n tyhjään maaliin maalivahti Niinimäen noustua ylös maaliltaan. Paria minuuttia myöhemmin Tero Intala vei veljensä Jere Intalan syötöstä Dynamon 5–3-johtoon. Tilannetta edelsi Bene Filpun alimpana miehenä puolustuspäässä tekemä aggressiivinen pallonriisto, josta olisi voinut rikkettä ja vapariakin odottaa AU:n pelaajan jäädessä kiemurtelemaan parkettiin.

Ajassa 29:53 pääsi KaDy yrittämään epäsuoraa vaparia kuuden metrin tuntumasta. Pallon taa asettunut T. Intala sujautti pallon Newton Jr.:lle, jonka laukaus sujahti AU:n muurin läpi Niinimäen verkkoihin.

Joel Salonen vartioi AU:n maalia viimeiset seitsemän minuuttia. KaDyn maalilla nähtiin loppupelistä puolestaan lainalta palannut Otso Honkonen. Nuorista pelaajista myös Lassi Niemelä nähtiin jälleen parketilla. Niemelä syötti viimeisellä peliminuutilla kaksi maalia 31 sekunnin sisällä! Honkosen lisäksi P19-maalivahtimme Leino Ihalainen oli jälleen kokoonpanossa, tällä kertaa varamiehen roolissa.

Newton Jr. vei Dynamon jo viiden maalin karkumatkalle hieman ennen pelin loppua. Jere Intala kaunisteli vielä numerot 9–3 Niemelän syötöstä juuri ennen loppuvihellystä. Hyvästä taistelusta huolimatta jäi AU lopulta alakynteen ja ilman pisteitä Jyväskylässä Dynamon viedessä itseoikeutetun voiton.

Seuraavat kotipelit kahden viikon päästä

Parhaina palkittiin Jere Intala ja Ilari Mettälä. Ensi viikonloppuna dynamolaiset suuntaavat Vaasaan kohtaamaan jo lähes varmaksi putoajaksi tuomitun FC Kiiston.

Seuraavat kotipelit ovat lauantaina 18.2. klo 14:00 ja sunnuntaina 19.2. klo 12:30, kun Dynamo pelaa tuplaviikonlopun Jyväskylässä. Lauantaina vastassa on TPK ja sunnuntaina Mad Max.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.