14.00
KaDy Edustus miehet, Miesten Futsal-Liiga

KaDy - TPK  12 - 1

Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo

KaDyn miehet pistivät maalijuhlat pystyyn, Lassi Niemelälle ja Masi Lohelle debyyttimaalit mieheen

KaDyn miehet pistivät maalijuhlat pystyyn TPK:n kustannuksella

Lassi Niemelälle ja Masi Lohelle debyyttimaalit mieheen, Viljami Ihalainen teki kotidebyytin

la 18.2.2023 ÄSSÄ-Areena, Monitoimitalo, Jyväskylä

KaDy – TPK 12–1 (7–0)

Tilastot ja tapahtumat: KaDy – TPK (Miesten Futsal-Liiga) (palloliitto.fi)

(Kaikki kuvat: Iiro Väänänen)

Miesten Futsal-Liigassa KaDy avasi kotituplaviikonlopun lauantaina, kun vastassa oli Turun Pallokerho. Dynamo pisti maalijuhlat pystyyn turkulaisten kustannuksella ja latoi tauluun reteät 12–1 (7–0) voittolukemat. Huomenna sunnuntaina, vuorokauden sisään, vieraana on jo Mad Max Valkeakoskelta. Ottelu on siirretty syksyltä.

KaDyn ja TPK:n edellinen kohtaaminen Turussa oli päättynyt niukasti Dynamon 1–2-vierasvoittoon, mutta tänään Dynamo hallitsi peliä suvereenisti joka osa-alueella. TPK joutui puolustuskannalle heti alkusekunneilla. Joukkueelta nähtiin kuitenkin myös joitakin kelpo hyökkäyspään tilanteita..

Lukemat ensimmäisen jakson päätteeksi olivat kuitenkin tylyt: Newton Jr. laukoi KaDyn 1–0-johtoon ajassa 1:08. Tero Intala maalasi, kun jaksoa oli kulunut 2:47. Jailson Veiga oli oivallisella maalijalalla liikkeellä. Hän sai hattutempun täyteen ajassa 11:52 ja kaunisteli lukemat vielä seitsemän maalin johtoasemaan ajassa 17:22.

Ítalo Henrique ("Bob") nähtiin pelaavassa kokoonpanossa pienen loukkaantumisen ja kahden ottelun huilin jälkeen. Bob pelasi maltilliset minuutit. Ensimmäisellä jaksolla kentälle ehtivät myös Dynamon nuoret lupaukset Lassi Niemelä, liigadebyyttinsä kaksi kuukautta pikkuveljensä Leinon jälkeen Vaasassa tehnyt Viljami Ihalainen ja Masi Lohi.

KaDyn maalivahtirivistöstä avauskokoonpanoon oli valikoitunut Niila-Ville Laitinen. Dynamoon perjantaina mönkään menneeltä Napolin-visiitiltään palannut Juha-Matti Savolainen puolestaan aloitti toisella jaksolla KaDyn maalin suulla. TPK:n Peetu Savikko pääsi torjumaan urakalla myös toisella jaksolla.

Jakso pysyi useamman minuutin maalittomana, kunnes molemmat Intalan veljekset Tero ja Jere panivat vuorollaan tuulemaan. Myös Bob laukoi ensimmäisen maalinsa sairastuvalta paluunsa jälkeen kun peliä oli jäljellä reilut 11 minuuttia.

TPK:n lohduksi Joona Forsström onnistui hujauttamaan pallon maaliin KaDyn puolustuksen läpi vapaapotkusta. Myös TPK vaihtoi maalivahtia ja pelin lopulla TPK:n maalia vartioikin Jesse Rönkä.

Nuoret kadylaiset saivat tänään tilaa näyttää osaamistaan. Lassi Niemelä teki uransa ensimmäisen liigamaalin ajassa 31:27. Myös Masi Lohi sai putata pallon tyhjiin toisen jakson loppupuolella Newtonin esityöstä. Kaksi nuorta kadylaista siis debytoi tänään maalinteossa. Otso Honkonen huolehti KaDyn maalista viimeiset peliminuutit – siis jo päivän kolmantena KaDy-maalivahtina.

Joukkueiden parhaina palkittiin Dynamolta neljä maalia tykittänyt Jailson Veiga ja TPK:n ainokaisen maalin tehnyt kapteeni Joona Forsström.

KaDyn seuraava kotipeli on heti sunnuntaina Ässä-Areenalla klo 12.30 Mad Maxia vastaan.

Seuraava ottelu:

su 19.2. klo 12.30 ÄSSÄ-Areena, Monitoimitalo, Jkl

KaDy – Mad Max

Tilastot

12 - 1

TPK
2'MaaliIntala Tero
25'MaaliIntala Tero
28'MaaliIntala Jere
28'MaaliBob Italo Henrique
33'MaaliForsström Joona
36'MaaliLohi Masi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.