14:23 Jere Intala (Niila-Ville Laitinen) 0–1
23:18 Anass Nasser (Soufiane Borite) 2–1
29:28 Nasser (Pikkarainen) 4–1
35:15 Tero Intala (Newton Jr.) 4–2
37:13 T. Intala 4–3
39:20 Boris Čizmar 5–3

Miesten Futsal-Liigassa KaDy matkusti FC Kemin vieraaksi lauantai-illan kärkikamppailuun ennen maajoukkuetaukoa. Ennen lauantaita KaDy oli sarjan kärjessä, FC Kemi kaksi pistettä perässä sarjakakkosena. Tasaisessa ja laadukkaassa ottelussa FC Kemi viimeisteli laadukkaammin ja nappasi arvokkaan kotivoiton.

Ensimmäinen puoliaika tasatahtiin, Jere Intala osui ensin

Alku pelattiin vuorovedoin ja Niila-Ville Laitinen otti hienoja torjuntoja. Pallo päätyi myös FC Kemin veskarin Rennan Cabralin hanskoihin useampaan otteeseen. FC Kemi joutui lievään ahdinkoon ensimmäisen jakson keskiminuuteilla, kun KaDy prässäsi korkealta ja liikutti palloa kauniisti kemiläisten ulottumattomissa.

Tiukan kamppailun tuiskeessa Jere Intala vei KaDyn 0–1-johtoon, kun ensimmäistä jaksoa oli viitisen minuuttia jäljellä. Kemin lähdettyä vastaiskuun ja Bobin rikottua Tuukka Pikkaraista tulivat Dynamon kumulatiiviset rikkeet täyteen. Pikkarainen sujautti vapaapotkun noin 9 metristä, rikepaikasta, Laitisen selän taa. Hienoisessa KaDyn hallinnassa vietetyn tasaisen jakson päätteeksi tauolle lähdettiin tasatilanteessa.

FC Kemi juotti myrkkyä toisella puoliajalla

Kemi onnistui maalinteossa kolmesti toisen jakson alkupuoliskolla. Maalit syntyivät noin kolmen minuutin välein ja Anass Nasserin karattua KaDyn prässistä menivät kemiläiset jo 4–1-johtoon. Myös KaDylla oli useita oivia paikkoja, mutta maaleja niistä ei syntynyt ja pallo vältteli Kemin maalia kuin noiduttuna. Uutterasti esiintynyt Newton Jr. kolisutteli tolppia molemmilla puoliajoilla.

KaDy pyrki tasoitukseen Laitisen toimiessa viidentenä kenttäpelaajana hyökkäyspuolella. Ajassa 35:15 Tero Intala puttasi kuvion päätteeksi pallon maaliviivalta sisään ja kavensi tilanteeksi 4–2. Kemiläisten puolustusnelikon tiiviydestä huolimatta laukoi Tero Intala pallon Cabralin verkkoihin toistamiseen vain pari minuuttia myöhemmin. Dynamo jatkoi ylivoimapyöritystä myös 4–3-tilanteessa.

Kun pelikellossa oli 40 sekuntia jäljellä, pääsi Kemin pelaaja-valmentaja Boris Čizmar laukomaan kemiläisten viidennen maalin Dynamon rikkeen seurauksena. Kemin siirryttyä 5–3-johtoon ei KaDyn takaa-ajossa riittänyt enää puhtia. Yli 500 katsojaa saivat juhlia makoisaa kotivoittoa, KaDyn sinnikäs vieraskannattajakatsomo joutui pettymään kovasta kannustuksestaan huolimatta. Kampuksen Dynamo kiittää liki 1000 kilometriä taivaltaneita kannattajia!

Joukkueiden parhaina palkittiin KaDyn Bene Filppu ja FC Kemin maalivahti Rennan Cabral.

Runkosarjan kakkossija kutakuinkin Dynamon omissa käsissä

FC Kemi (49 p.) kiilasi sarjan kärkeen yhden pisteen KaDya (48 p.) edelle. Runkosarjaa on molemmilla jäljellä kaksi ottelua, ja runkosarjan voittoa havittelee myös GFT (48 p.) sekä muiden kompuroidessa myös Akaa (45 p.). KaDyn maaliero on 13 maalia parempi kuin GFT:llä, joten voittamalla kaksi viimeistä otteluaan KaDy lienee vähintään runkosarjan kakkossijalla, ellei GFT äidy huomattaviin murskavoittokarkeloihin omissa otteluissaan.

5 - 3

14'MaaliIntala Jere
16'MaaliPikkarainen Tuukka
23'MaaliNasser Anass
26'MaaliLilja Vesa
29'MaaliNasser Anass
35'MaaliIntala Tero
37'MaaliIntala Tero
39'MaaliCizmar Boris

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.