11
MAA
14.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

MuSaFutsal - KaDy   5 - 4

Pori, Urheilutalo

ENNAKKO: KaDy haastaa MusaFutsalin lauantaina Porissa

Kuva: Eric Keinonen

Naisten Futsal-Liiga
LA 11.3.2023 klo 14:00
Urheilutalo, Pori

MuSaFutsal – KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn viimeinen runkosarjan vieraspeli vie punamustat hallitsevan mestarin pakeille, kun lauantaina Porin Urheilutalolla vastaan asettuu nimekäs MusaFutsal.

MuSaFutsalin liigakausi on sujunut odotetun vahvasti. Joukkue on voittanut pelaamastaan 20 ottelusta 18, ja kärsinyt vain yhden kolmen pisteen tappion – marraskuussa Monnarin Ässä-Areenalla Kampuksen Dynamon vieraana.

MuSaFutsal vilisee maajoukkuepelaajia, ja liigan pistepörssissä viidentoista parhaan pistenikkarin joukossa on peräti seitsemän musalaista. Kärkisijaa pitää ylivoimaisesti Netta Hannula (23+22), ja kannoilla seuraavat Anni-Elina Luotonen (22+8) ja Jasmin Ylikraka (17+13).

KaDyn kausi on sujunut myös mallikkaasti, ja ennen kahta viimeistä peliä joukkueen sijoitus on neljäs. Pudotuspelipaikka on varmistunut jo aiemmin, ja kotietu playoffeihin yhä omissa käsissä. Viikko sitten Dynamo haki vahvan esityksen jälkeen pisteet Pirkkalasta, jossa paikallinen PJK kaatui lukemin 4-1.

KaDy ja MuSaFutsal ovat kohdanneet toisensa liigassa yhteensä 11 kertaa. Porilaiset ovat vieneet näissä kohtaamisissa pisteet yhdeksän kertaa, ja KaDy on yltänyt voittoon kahdesti.

Jos et pääse paikan päälle Porin Urheilutalolle, tsekkaa taatusti vauhdikas matsi Ruutu+ -palvelusta!