KaDy - EBK  4 - 0

Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo

RAPORTTI: KaDy nappasi ansaitun kotivoiton. EBK kaatui numeroin 4-0.

Kuva: Eric Keinonen

Lauantaina vietettiin futsal-iltapäivää Jyväskylän Monitoimitalolla, kun espoolainen EBK saapui Kampuksen Dynamon vieraaksi. KaDy otti heti alkuvihellyksen jälkeen pallon haltuunsa ja rakenteli hyökkäyksiä kohti espoolaisten maalia. EBK:n puolustus kuitenkin piti hyvin, eikä Dynamo saanut ensimmäiseen 10 minuuttiin kuparista rikki. EBK:n maalivahti Iida Peltola piti joukkuettaan pystyssä ja torjui mainosti KaDyn maalintekoyritykset. Odotettu avausmaali saatiin lopultakin tehtyä, kun Anna-Kaisa Hannuksela tyrskäytti vedon läheltä puolta kenttää, suoraan Alina Niemisen pudotuksesta, ajassa 15:17. Enempää maaleja ei ensimmäiselle puoliajalle tullut, vaikka mahdollisia paikkoja ja hyviä yrityksiä oli paljon.

Toinen puoliaika aloitettiin samoin KaDyn hallinnassa, ja lennokkaasti Heidi Malkki tekikin maalin heti ensimmäisellä minuutilla Sofi Salosen syötöstä. Paikoittain EBK sai luotua hyviä hyökkäyksiä, jotka aiheuttivat KaDylle vaaratilanteita. Ajassa 27:07 Vilma Terävä kasvatti KaDyn johtoasemaa vetämällä pallon tarkasti takatolpan kautta maaliin. KaDy yritti kovasti saada maaleja, mutta EBK:n tolppien väliin ei taas hetkeen uponnut mikään. Kuitenkin Sofi Salonen viimeisteli tilanteen loppulukemiin 4-0 Iina Markkasen syötöstä, ajassa 34:04. Näissä lukemissa pysyttiin loppuun asti. Pelin päätyttyä parhaiksi pelaajiksi julistettiin EBK:n Saana Laine ja KaDyn Heidi Malkki.

Tulevana viikonloppuna KaDy matkaa Pirkkalaan PJK:n vieraaksi, joten tulehan paikalle kannustamaan punamustia, tai laita Ruutu+ päälle ja vietä lauantai-iltapäivä laatufutsalin parissa!

Tilastot

4 - 0

EBK
15'MaaliHannuksela Anna-Kaisa
21'MaaliMalkki Heidi
27'MaaliTerävä Vilma
34'MaaliSalonen Sofi