19
MAR
17.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - MuSaFutsal  2 - 1

Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo

ENNAKKO: KaDyn vieraana Suomen mestarit Porista

Naisten Futsal-Liiga

LA 19.11.2022 klo 17:00
Monitoimitalo, Jyväskylä

KaDy – MuSaFutsal

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

KaDyn pelitahti naisten liigassa jatkuu tiiviinä, ja mikäpä on jatkuessa, kun joukkueella peli kulkee ja pisteitä kertyy. Lauantaina KaDy saa vieraita Porista, kun hallitseva Suomen mestari, MuSaFutsal, saapuu Monnarin Ässä-Areenalle.

Viime kaudella porilaiset olivat tylyjä vieraita; Huhtasuolla joulukuussa 2021 pelatussa ottelussa vieraat veivät pisteet maalein 2-8. Kevään Porin vierailulla KaDy esiintyi ryhdikkäämmin, ja antoi tulevalle mestarille tiukan vastuksen ottelun päättyessä kotijoukkueelle 4-3.

MuSaFutsal vilisee maajoukkuepelaajia. Syksyn EM-karsinnoissa peräti kuusi musalaispelaajaa kantoi maajoukkuepaitaa: Netta Hannula, Elina Setälä, Jasmin Ylikraka, Anni-Elina Luotonen, Siiri Lilja sekä Pirkanmaalta täksi kaudeksi Poriin siirtynyt Sini Lauermaa.

MuSaFutsal on aloittanut liigakautensa odotetun vahvasti. Kasassa on viidestä ottelusta 13 pistettä, ja ainoa pistemenetys on voittomaalitappio sarjajohtaja YIlvekselle. Joukkueen tehot ovat jakautuneet ennen kaikkea majupelaajien kesken; Liigan pistepörssin kärkikymmenikössä on viisi musalaista, ja lisäksi nuori Iina Heikkilä kärkkyy aivan kannoilla.

KaDyn syksy on sujunut mallikkaasti. Kauden avannut ruma GFT-tappio on muisto vain, ja tuon jälkeen joukkue onkin koonnut vyölleen pelkkiä voittoja. Viime viikonloppuna kaatui Ilves FS vierasottelussa jatkoajan jälkeen 2-1. Maalintekijöinä Tampereella olivat jo kauden seitsemännen osumansa iskenyt Emmi Rauhala sekä tehot 1+1 ottelussa saalistanut Iina Markkanen. KaDy löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta neljä; pisteitä on viidestä ottelusta koossa 11. MuSaFutsal on sarjakakkonen, kaksi pistettä Dynamon edellä.

KaDy ja MuSaFutsal ovat kohdanneet toisensa liigassa yhteensä kymmenen kertaa. Porilaiset ovat vieneet näissä kohtaamisissa pisteet yhdeksän kertaa, ja KaDy on yltänyt voittoon kerran. Tervetuloa Monnarin Ässä-Areenalle seuraamaan, kuinka kaksi taitavaa, voitontahtoista joukkuetta mittelevät paremmuudesta! Kannustetaan Dynamo voittoon!