KaDy - PJK  7 - 2

Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo

RAPORTTI: KaDy kruunasi kuuden pisteen viikonloppunsa 7-2 -voitolla PJK:sta

Kampuksen Dynamon tuplapeliviikonloppu huipentui sunnuntaina Jyväskylän monitoimitalolla, jonne PJK Pirkkalasta matkasi KaDyn vieraaksi. Lauantain vauhdikkaasta RaiFu-pelistä toivuttiin nopeasti ja keskittyminen oli suunnattu jo seuraavaan koitokseen.

Avausmaali saatiinkin aikaan ajassa 3.31, kun Alina Nieminen laittoi pallon maaliin hienon syöttökombinaation jälkeen. Syöttäjänä maalissa oli Emmi ”Risse” Rauhala. KaDy sai kasvatettuaan johtoasemaansa ajassa 9:30, kun Vilma Terävä teki maalin Henni Parkkisen syötöstä. PJK kavensi pelin lukuihin 2-1, kun Anne Riekki siirsi pallon tarkasti vasempaan alakulmaan ajassa 14.38.

Toisen puoliajan alussa KaDy kasvatti johtoaan jo ajassa 21.15, kun Heidi Malkki tyrskäytti maalin Vilma Terävän syötöstä. Kauan 3-1 tilanne ei kestänyt, kun PJK:n Essi Salonen iski pallon Kadyn verkkoon ajassa 22.55.

Hetken peli jatkui tilanteessa 3-2 kunnes KaDy iski kolmen minuutin sisään kolme maalia Anna-Kaisa Hannukselan, Alina Niemisen ja Henni Parkkisen toimesta. Pelin viimeisen maalin teki maalivahti Maria Halla-aho. Peli päättyi lukemiin 7-2.

Parhaina pelaajina palkittiin PJK:n maalivahti Tiia Ropanen ja KaDyn Alina Nieminen.

Pelin alussa muistettiin juuri ylioppilaaksi kirjoittanutta Maria Halla-ahoa ja sadatta liigapeliään pelannutta Kirsi Airikaista, onnittelut heille!

Tilastot

7 - 2

PJK
3'MaaliNieminen Alina
9'MaaliTerävä Vilma
14'MaaliRiekki Anne
21'MaaliMalkki Heidi
22'MaaliKoskinen Sanna
30'MaaliHannuksela Anna-Kaisa
31'MaaliNieminen Alina
32'MaaliParkkinen Henni
36'MaaliHalla-aho Maria