FTK-Tornio - KaDy

Tornio, Putaan liikuntahalli (V-halli)

RAPORTTI: KaDyn naisilla voitokas matka pohjoiseen

Kuva: Kirsi Nummela

Kampuksen Dynamon naiset matkasivat lauantaina pohjoiseen, kun kevätkierroksen toisessa ottelussa vastaan asettui FTK-Tornio. Peli oli selvästi tasaisempi kuin syyskierroksen kotiottelu, mutta Dynamo kesti ennakkosuosikin paineet ja haki pisteet kotiin 1-3 voitolla.

Peli alkoi hyvin eri tavalla aiempaan kohtaamiseen verrattuna, sillä jo neljännellä peliminuutilla FTK siirtyi 1-0 johtoon Tiia Juntikan maalilla. Dynamo ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan jatkoi hyvää rakentelua, joka tuottikin tulosta vain 35 sekuntia FTK:n maalin jälkeen. Niina Talvensaari pääsi hyvän 2 vs 1 hyökkäyksen päätteeksi laittamaan pallon helposti sisään Sofi Salosen syötöstä. Tämän jälkeen Dynamo pääsi vielä useasti hyville maalipaikoille ja tekikin vielä kaksi maalia lisää ensimmäisellä puolikkaalla, toisen Sofi Salonen Saana Kakkosen syötöstä ja kolmannen Vilma Terävä jälleen Salosen syötöstä. Myös FTK onnistui luomaan vaaratilanteita Dynamon maalille, mutta ylärimaa lähemmäs Tornio ei enää päässyt.

Toisella puoliajalla peli oli ajoittain nopeampaa ja molemmat joukkueet saivat runsaasti vastahyökkäyksiä, mutta jännittävistä tilanteista huolimatta pelin lukemat pysyivät 1-3 tilanteessa loppuun asti. Toisella puoliajalla tilastomerkintöihin kirjattiin ainoastaan FTK:n Iida Jaakon punainen kortti, joka tuli kahden nopean keltaisen kortin seurauksena. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen Jenni Suhonen sekä Dynamon Anna-Kaisa Hannuksela (kuvassa).