21
TAM
14.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

FC Sport Vaasa - KaDy   

Vaasa, Vamian Hansakampus

​ENNAKKO: KaDy lauantaina FC Sportin vieraaksi Vaasaan

Naisten Futsal-Liiga

LA 21.1.2023 klo 14:00
Vamian Hansakampus, Vaasa

FC Sport – KaDy

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina Vaasaan, kun Naisten Futsal-Liigan 14. kierroksen ottelussa vastaan saadaan paikallinen FC Sport

Sarjataulukossa KaDy on neljäntenä, FC Sport puolestaan sijalla kahdeksan. Kummallakin on pelattuna 13 ottelua. KaDylla näistä kasassa 27 pistettä, Sportilla vastaavasti pisteitä yhteensä 15.

Lokakuussa 2022 kohdattiin edellisen kerran, ja tuolloin Monnarin Ässä-Areenalla KaDy oli lopulta vahvempi maalein 7-2. Tuolloin otteluennakossa veikkailtiin, että FC Sportin peli tulee kauden edetessä paranemaan, ja näin on käynytkin. Joukkue on pelannut tasaisia otteluita ja onnistunut haastamaan kärkijoukkueita, ja esim. vienyt GFT:n ja MuSan aina jatkoajalle asti. Vaasalaisten tehokkaimpina ovat olleet Erica Niemi (6+4), Maiju Kuivila (3+6) ja Anni Rintanen (2+9). Mainita kannattaa myös varmaotteinen maalivahti Lotta Rosenström, joka hänkin on koonnut mukavat tehot 2+2. Viimeisimmässä ottelussaan FC Sport hävisi Ilves FS:lle lukemin 2-7.

KaDyn alkuvuosi on ollut sairastelujen ja loukkaantumisten värittämä. Viime viikolla punamustat kävivät hakemassa pisteet FTK-Torniolta maalein 3-1. Kaikki eivät kuntoudu sairasosastolta Vaasaan, mutta onneksi rinki on sen verran leveä, että riittävä nippu pelureita reissuun saadaan.

KaDyn laaja rosteri ja peluutus on näkynyt myös pisteiden jakautumisessa. Tehokkaimpina pistenikkareina ovat kunnostautuneet Vilma Terävä (7+5), Sofi Salonen (4+6), Heidi Malkki (3+7) sekä Emmi Rauhala (9+1).

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy vs. FC Sport
KaDy: 11 ottelua, 4 voittoa, 7 tappiota, maaliero 25 – 45