FC Sport Vaasa - KaDy

Vaasa, Vamian Hansakampus

KaDyn naiset vierasvoittoon Vaasassa!

Kuva: Raija Saukko

Lauantaina Kampuksen Dynamon naiset matkustivat FC Sportin vieraaksi Vaasaan. Syyskierroksella KaDy voitti kotonaan vaasalaiset selkein lukemin 7-2. Jo ennakkoon vieraspelistä osattiin povata fyysistä kamppailua Vaasan pienestä kentästä johtuen.

Kampuksen Dynamon peli alkoi mukavasti, kun Vilma Terävä pääsi avaamaan KaDyn maalitilin onnistuneen kulmakuvion päätteeksi ajassa 01:22 Alina Niemisen syötöstä. Tästä ei kulunut kauaakaan, kun Terävä pääsi uudestaan heiluttamaan verkkoja; tällä kertaa Emmi Rauhalan antamasta seinäsyötöstä ajassa 06:07. Rauhala pääsi vielä itsekin maalinteon makuun, kun hän viimeisteli tarkasti pallon Lotta Rosenströmin vartioiman maalin perukoille ajassa 12:48. KaDy piti palloa ja pelasi maltilla, mutta ensimmäisen puoliajan viimeisellä viidellä minuutilla KaDyn naisissa oli aistittavissa pientä kiirettä ja hosumista, josta FC Sportin Tiialeena Hakala rokotti kavennusmaalilla ajassa 15:40. Puoliajalle siirryttiin lukemissa 1-3.

Toisella puoliajalla FC Sport lähti selvästi jahtaamaan kavennusmaalia nostamalla prässiä ja antamalla KaDylle kovempaa painetta. Tämä ei kuitenkaan tuottanut tulosta, joten FC Sport käytti vielä viimeisenä oljenkortenaan ylivoimapeliä. Heidän epäonnekseen se johti lopulta vain Rauhalan päivän toiseen osumaan ajassa 37:03. Vielä ennen pelin loppua KaDylla tuli rikkeet täyteen ja FC Sportin Anni Rintanen pääsi yrittämään maalintekoa kympiltä, mutta Aliisa Terävä hoiti tonttinsa ja peli päättyi lopulta 1-4 Kampuksen Dynamolle. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin KaDylta Vilma Terävä ja kotijoukkueelta Tiialeena Hakala.

Ensi viikonloppuna 28.1. Dynamoa vastaan asettuu kotikentällä Ylöjärven Ilves.