28
TAM
13.30
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

KaDy - Ylöjärven Ilves  

Jyväskylä, Jyväskylän monitoimitalo

RAPORTTI: KaDy taipui kotonaan YIlvekselle

Kuva: Raija Saukko

KaDy koki kotonaan kirvelevän tappion YIlvekselle. Ottelun lukemat 2-6 eivät kuitenkaan kerro totuutta pelin kulusta. Pallo oli paljon Dynamon hallinnassa ja kotijoukkue pyrki rakentamaan peliä syöttelemällä ja liikkumalla. Vierasjoukkueen YIlveksen taktiikkana taas oli selkeästi pitkä syöttö ylös, missä se monta kertaa onnistuikin.

Ottelun avausmaalin teki vierasjoukkueen Senni Viren ajassa 02.58. Laukaus kotijoukkueen kannalta epäonnisesti muutti suuntaa puolustajaan osuttuaan sen verran, ettei Dynamon maalivahti kerennyt siihen reagoimaan. 0-2 tilanteeseen päädyttiin KaDyn harmillisella omalla maalilla ajassa 11.57. Seuraavaksi oli kotijoukkueella onnea matkassa, kun Dynamon hienosti rakennetun hyökkäyksen jälkeen syöttöyritys osui Ilveksen puolustajaan ja kimposi siitä maaliin. Toiselle puoliajalle lähdettiin siis vierasjoukkueen johtaessa 2–1.

Molemmat joukkueet lähtivät toiselle jaksolle hyvällä sykkeellä. Peli oli tasaista ja useita maalipaikkoja nähtiin molemmissa päissä. Kotijoukkue tasoitti pelin tilanteeseen 2-2, kun Anna-Kaisa Hannuksela tykitti pallon verkkoon Vilma Terävän antamasta kulmapotkusta ajassa 21:29.

YIlves meni uudestaan johtoon ajassa 31.02, kun Esra Erden pääsi laukomaan hyvältä paikalta keskeltä kenttää. Vierasjoukkueen maalivahti Emiilia Syvänen vei pelin lukemiin 4-2 yllättävällä ratkaisullaan potkaisemalla pallon käsistään yli Dynamon maalivahdin.

Rakentelusta huolimatta ei KaDy saanut vietyä palloa vierasjoukkueen verkkoon. Sen sijaan jo viidennen kerran maalin makuun pääsi YIlves saatuaan vaparin hyvältä vetoetäisyydeltä, jonka Senni Viren ampui itsevarmasti maaliin.

Dynamo pyrki tasoittamaan lukemia ylivoimapelillä, ja monta kertaa tolpatkin kolisivat, mutta ottelun viimeisen maalin tekikin YIlveksen Emiilia Syvänen tyhjiin.

Ottelun parhaina palkittiin ansaitusti vierasjoukkueesta kahden maalin iskenyt Emiilia Syvänen, ja kotijoukkueesta varman pelin pelannut Anna-Kaisa Hannuksela.

Tappiosta huolimatta päätä ei paineta alas, ja tästä sisuuntuneena lähdetään hakemaan kuutta pistettä ensi viikonloppuna, kun vastassa ovat RaiFu ja FC Halikko.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.