4
HEL
15.00
KaDy Edustus naiset, Naisten Futsal-Liiga

RaiFu - KaDy   

Raisio, Kerttulan liikuntahalli

​ENNAKKO: KaDyn naisilla tuplaviikonloppu Varsinais-Suomessa

Kuva: Kirsi Nummela

LA 4.2.2022 klo 15:00
RaiFu – KaDy, Kerttulan liikuntahalli, Raisio

SU 5.2.2022 klo 13:00
FC Halikko – KaDy, Salohalli, Salo

Ottelustriimi: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/naisten-futsal-liiga

Kampuksen Dynamon naiset starttaavat lauantaina koko viikonlopun kestävälle Varsinais-Suomen turneelle.

Ensiksi suunnataan Raisioon ottamaan mittaa nuorekkaasta ja vauhdikkaasta RaiFusta. Viime keväänä vastaava vierailu Kerttulan liikuntahallille päättyi hieman yllättäenkin KaDyn tappioon 2-3. Tällä kaudella KaDyn kotiottelu Monnarilla päättyi punamustien voittoon lukemin 2-1. Tiukkoja ovat siis olleet viimeisimmät kohtaamiset näiden joukkueiden kesken.

RaiFulla on KaDyn tavoin laaja ja nuori nippu pelaajia, ja niin ikään KaDyn tavoin rosteriin lukeutuu myös viime kevään T18 SM-mitalisteja. Joukkueen tehot ovat rakentuneet pitkälti yli puolet joukkueen maaleista vastanneen kaksikon Tiiu Lehtonen (14+6) ja Ella Mäki (10+5) varaan. Tällä hetkellä RaiFu löytyy sarjataulukosta sijalta 9, eli heti playoff-viivan tuntumasta. Pisteitä raisiolaisille on 14:stä pelistä kertynyt 13. Viimeisimmässä pelissään RaiFu joutui taipumaan vahvalle MuSaFutsalille maalein 3-7.

Sunnuntaina Dynamo suuntaa Saloon, jossa kohdataan liigassa kolmatta kauttaan pelaava FC Halikko. Halikkolaiset ovat sarjataulukossa seitsemäntenä, ja pisteitä joukkueella on kasassa 20. Joukkueen tehokkaimpina ovat tällä kaudella olleet joulukuussa kuukauden liigapelaajaksikin valittu Annika Peippo (11+5), Elli Laaksonen (7+5) sekä kovapotkuinen Laura Lehtonen (5+7).

KaDy ja FC Halikko kohtasivat viimeksi lokakuussa Monnarin Ässä-Areenalla, ja tuolloin Dynamo osoittautui vahvemmaksi maalein 8-1. Mainittakoon, että tuossa ottelussa KaDyn maalit jakautuivat peräti seitsemälle eri pelaajalle. Viime kaudella Dynamon vierailu Salohallissa päättyi jyväskyläläisten jatkoaikavoittoon lukemin 3-2. Viimeisimmän ottelunsa FC Halikko hävisi vieraissa FTK-Torniolle lukemin 2-4. Tämän vuoden puolella ei FC Halikko ole vielä voittoihin yltänyt, joten joukkue lähtee varmasti nälkäisenä saalistamaan pisteitä kotisalissaan.

KaDyn pelaajisto kärsii edelleen jonkin verran loukkaantumisista, mutta täysi pöytäkirjallinen molempiin viikonlopun peleihin onneksi saadaan. Dynamon sarjasijoitus on tätä kirjoitettaessa viides, ja pisteitä 15:stä pelistä koossa 30. Punamustien tehotilaston kärjessä jatkavat tutut nimet: Vilma Terävä (9+6), Emmi Rauhala (11+2), Sofi Salonen (4+6) ja Heidi Malkki (3+7).

Viime viikonlopun epäonninen YIlves-tappio on pyyhitty mielistä, ja nyt lähdetään päättäväisesti hakemaan täyttä pistepottia Varsinais-Suomesta. Tervemenoa kannustamaan Dynamoa Raisioon ja Saloon! Tuttuun tapaan otteluita voi tietenkin seurata myös Ruutu+ -palvelusta.


Aiemmat liigakohtaamiset KaDy
RaiFu
KaDy: 3 ottelua; 2 voittoa, 1 tappio

Aiemmat liigakohtaamiset KaDy FC Halikko
KaDy: 5 ottelua, 3 voittoa, 2 tappiota

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.