Monitoimitalo

KaDy voittoisa Monnarilla!

LA 29.1.2022

KaDy N2 - Tarmo: 6-3 (3-1)

Tänään Kady N2 pelasi näyttävän ja tapahtumarikkaan pelin Kälviältä saapunutta Tarmoa vastaan! Lopputuloksena oli upeat 6-3 lukemat. Syksyn Kälviällä pelattu ottelu päättyi kadylaisten 5-3 voittoon, ja tähän otteluun lähdettiin tosissaan ja huolellisesti valmistautuneina.

Ottelu lähti käyntiin Essi Kaattarin maalilla, joka tuli jo ensimmäisellä minuutilla. Kady hallitsi peliä, ja hyviä maalipaikkoja oli paljon pelin aikana. Vähän ajan päästä Silja Heikkilän hieno kaukoveto muutti tilanteen jo 2-0 punamustille. Tarmo sai kavennettua yhdellä maalilla, mutta Essin toisella maalilla päästiin 3-1 lukemissa tauolle.

Tauon jälkeen Taimi Hakkaraista ei haitannut edellisellä puoliajalla saatu keltainen kortti, sillä Taimi laukoi heti kaksi maalia Essi Kaattarin syötöistä toisen puoliajan alkuun. Vastustaja otti lentävän maalivahdin käyttöön ja yritti kovasti saada maaleja aikaiseksi. Puolustus oli kuitenkin vahvaa, ja Aliisa Terävä esitti loistavia torjuntoja maalilla.

Tiiviistä puolustuksesta huolimatta Tarmo pääsi hieman kaventamaan peliä lopussa kahdella maalilla, joista toinen tuli rangaistuspotkusta. Ottelun viimeisillä sekunneilla KaDy sai vielä kuudennen maalinsa Tarmon omasta maalista. Lopputulokseksi jäi 6-3 ja ansaitut kolme pistettä jäivät Jyväskylään!

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Kadylta kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä tehnyt Essi Kaattari!

Kiitos Tarmolle kovasta ja reilusta pelistä!