16
TAM
13.00
KaDy II naiset, Naisten Futsal-Ykkönen

KaDy 2 - FC Seinäjoki  

Monitoimitalo

"KaDy yhdessä" voittoon

SU 16.1.2021

KaDy N2 - FC Seinäjoki: 7-2 (4-1)

Sunnuntaina Kady N2 pelasi Monnarilla ja vieraana oli FC Seinäjoki. Ottelu päättyi KaDyn riemukkaaseen 7-2 voittoon! Syksyn ottelussa KaDy matkusti Seinäjoelle, jolloin ottelu päättyi 3-2 seinäjokelaisten hyväksi. Tällä kertaa KaDy lähti intohimoisesti hakemaan kotikentällään voittoa ja kolmea pistettä. Kady N2 oli saanut apua peliin muutamalta naisten edustuksen pelaajalta: Alina Niemiseltä, Niina Talvensaarelta, Saana Vestolalta ja Kirsi Airikaiselta, jotka muodostivat kolmannen tehokentällisen kahden "oman" kentällisen rinnalle.


Ottelu lähti vilkkaasti käyntiin. Heti ottelun toisella minuutilla johtoasema oli saavutettu Jenny Korolaisen maalilla. Pian avausmaalin jälkeen Kirsi Airikainen jo osui maaliin, ja lukemiksi muuttui 2-0.

Seinäjokelaiset pääsivät kaventamaan, mutta se ei haitannut Dynamoa, joka laukoi vielä kaksi maalia ja tilanteeksi 4-1 ennen taukoa.

Vastustaja oli tauolla hionut taktiikkaansa ja pääsikin tekemään toisen puoliajan ensimmäisen maalin jo sen ensimmäisellä minuutilla. Tasaista taistelua puolin ja toisin kesti, kunnes Kady pääsi lopussa vielä kolme kertaa viimeistelemään FC Seinäjoen maalille ja siten vahvistamaan johto-asemaansa. Peli päättyi lukemin 7-2 punamustien ansaittuun voittoon! KaDyn parhaana pelaajana palkittiin pohjapelaajan paikalla mainion ottelun pelannut Maija Kentta

KaDyn maalit:
01:25 1-0 Jenny Korolainen
05:38 2-0 Kirsi Airikainen (Niina Talvensaari)
11:21 3-1 Kirsi Airikainen
14:38 4-1 Taimi Hakkarainen (Saana Kakkonen)
29:13 5-2 Jenny Korolainen (Essi Kaattari)
34:42 6-2 Niina Talvensaari (Alina Nieminen)
39:29 7-2 Saana Vestola (Alina Nieminen)

Kokoonpano: Aliisa Terävä, Maija Kentta, Saana Vestola, Jenny Korolainen, Silja Heikkilä, Alina Nieminen, Saana Kakkonen, Essi Kaattari, Taimi Hakkarainen, Niina Talvensaari, Kirsi Airikainen, Anni Oksanen ja Saaga Hanski.

Kuvat: Janica Parkkonen

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista