16
LOK
16.00
KaDy II naiset, Naisten Futsal-Ykkönen

KaDy 2 - Liikunnan Riemu  

Huhtasuo YK

ENNAKKO: KaDy – Riemu, la 16.10.2021 klo. 16:00, Huhtasuon koulu
Naisten Futsal-Ykkönen


Kampuksen Dynamon N2 –joukkueen taival uudella sarjatasolla, Naisten Futsal-Ykkösessä, alkaa huomenna lauantaina Huhtasuon koululla. Vastaansa KaDy saa toisen jyväskyläläisjoukkueen, jo pitkään sekä liigatasolla että ykkösessä kilvoitelleen Liikunnan Riemun.

Opiskelijajoukkueena Riemun pelaajisto on perinteisesti uusiutunut jonkin verran vuosittain, mikä on varmasti aiheuttanut haasteita aina uuden kauden alkaessa. KaDyn nuori joukkue on myös haasteiden edessä, kun joukkue on saatu lopulliseen muotoonsa vasta hieman ennen ensimmäistä sarjapeliä. KaDy N2 (aiemmalta nimeltään KaDy T04) on – oikeastaan ensimmäistä kertaa – siinä positiivisessa tilanteessa, että pelaajia on kauteen lähdettäessä täysin riittävä määrä.

Saimme otteluennakkoon KaDYn 16-vuotiaan liukkaan laiturin Essi Kaattarin (kuvassa) kommentit: ”Odotan tiukkaa matsia, sillä Riemu on vahva vastustaja. Meidän joukkueen voima on ryhmähenki ja tässä vaiheessa voisi vielä sanoa, että henkilökohtaiset taidot, kun yhteistä peliä ei olla kovin paljon vielä ehditty hioa. Odotan kuitenkin, että pelin edetessä saadaan joukkuepelikin hyvin pyörimään.”

Ottelu KaDy – Riemu alkaa Huhtasuon koululla klo 16:00. Pääsyliput: 5€/3€ . Alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy. Ottelussa on kahvio.

Muistutamme katsojia koronasuosituksista: yleisöltä edellytetään maskien käyttöä koko pelitapahtuman ajan.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista
Futsalseura, Jyväskylä, Finland. KaDy pelaa miesten ja naisten Futsal-Liigaa. Miesten Suomen mestaruus 5 kertaa 2017-2023.